Cancan ultimă oră

Divorț secret în familia Clejanilor: ,,Nu i-a mai păsat de noi”

Publicat: 01 aug. 2021
Viorica și Ioniță de la Clejani
Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, a divorțat în mare secret

Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, a divorțat în mare secret. Tatăl copiilor ei este stabilit în Anglia de mai mulți ani.

După zece ani de căsnicie, Ramona a decis să meargă pe alt drum. Ea a divorțat în secret, anul trecut, de Ion, cu care are trei copii. Fostul soț al brunetei locuiește în Marea Britanie, iar judecătorii au decis ca cei doi să aibă custodie comună. Dar domiciliul permanent al celor trei fete pe care le au împreună va fi la Ramona.

Fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani a fost cea care a intentat procesul de divorț în 2017. Ion nu a vrut, însă, să-i acorde atât de ușor divorțul. Procesul s-a rejudecat și s-a încheiat abia vara trecută, după 3 ani.

Însă din 2015, fiica lui Ioniță de la Clejani își dorea să devină o femeie liberă.

“Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi. El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii.

Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp. Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”, mărturisea Ramona, în 2015.

Ramona Manole, probleme cu Clejanii

Ramona Manole, fiica din prima căsnicie a lui Ioniță de la Clejani, a cerut ordin de protecție împotriva fratelui ei vitreg, după ce Fulgy a amenințat că îi va face rău ei și fiicelor sale.

Ramona a mărturisit că a încercat să vorbească cu tatăl ei despre problema cu care se confruntă, însă Ioniță de la Clejani ar fi încercat să evite subiectul. De teamă să nu pățească ceva, bruneta a decis să apeleze la ajutorul autorităților.

”Eu niciodată nu am vrut sa ma implic si am stat departe de această problemă a lor. Tocmai recent am fost contactată. Și chiar vreau sa zic aici sa nu ma mai contacteze. Chiar băiatul tatălui meu m-a contactat. Nu vreau să le pronunț nici numele. Eu am evoluat datorită talentului meu.

L-a deranjat probabil că eu îi stric imaginea. Dar nu sunt eu de vină. Nici eu nu vreau să apărem unul lângă celălalt. Eu aș vrea ca familia lui să ia măsuri de precauție. Am fost contactată de el:  „Sună-mă”. Vine și-mi spune că-mi violează copiii. Mi-e teamă”, a povestit Ramona.

 

Comentarii
Adauga un comentariu