Prima pagină » Cancan » Doamnele din politica românească, taxate pentru ținutele purtate în ziua votului. Ce a zis Iulia Albu despre acestea

Doamnele din politica românească, taxate pentru ținutele purtate în ziua votului. Ce a zis Iulia Albu despre acestea

08 dec. 2020, 14:33,
BZI.ro, în Cancan

Doamnele din politica românească au intrat în vizorul Iuliei Albu. Cunoscută pentru criticile pe care le aduce adesea vedetelor din țară în privința ținutelor purtate, Iulia Albu le-a taxat de această dată pe cele mai importante femei din politica românească. Fashion editorul a comentat ținutele pentru care au optat Carmen Iohannis, Maria Băsescu, Raluca Turcan și Gabriela Firea în ziua alegerilor parlamentare, care au avut loc duminică, 6 decembrie.

Doamnele din politica românească, taxate pentru ținutele purtate în ziua votului

Doamnele politicii românești au fost în vizorul Iuliei Albu. Cunoscută pentru ochiul critic, fashion editorul a fost tranșantă în ceea ce privește ținutele pentru care au optat Carmen Iohannis, Maria Băsescu, Raluca Turcan și Gabriela Firea în ziua alegerilor parlamentare, care au avut loc pe 6 decembrie.

Carmen Iohannis a votat, duminică, la Sibiu. Soția președintelui a ajuns la urne la prânz și a fost însoţită de un reprezentant SPP. Carmen Iohannis a optat pentru un palton bleumarin, culoarea ei preferată, o rochie în aceeași nuanță și o eșarfă asortată. Pantofii erau nude. Pentru ținuta să, Iulia Albu i-a dat nota 4.

”Soţia preşedintelui este o fire responsabilă şi ecologistă până în măduva oaselor. În fond şi la urmă urmei, este o idee lăudabilă să “reciclezi” o ţinută purtată în 2018, mai exact, 11 noiembrie 2018, mai ales în aceste vremuri tulburi. Mă bucură şi îmi dă speranţă acest lucru. O văd în viitorul foarte apropiat conducând un hibrid şi având un discurs elocvent despre tăierile ilegale de păduri.

Ceea ce este bine. Mantoul vine corect că dimensiuni, iar doamna Iohannis poartă pantofi, nu cizme. Consider că pot fi îngăduitoare şi să nu scad prea multe puncte pentru faptul că acel mantou este mai potrivit unei primăveri precoce decât unei toamne târzii. Cu siguranţă iarna ne vă prinde pregătiţi!”, a spus Iulia Albu pentru okmagazine.ro.

Gabriela Firea, nota 1 din partea Iuliei Albu pentru ținută

Gabriela Firea a mers să voteze chiar la primele ore ale dimineții. Fostul primar al Capitalei a optat pentru o țiută bej, cu bluză, fustă în pliuri, cizme lungi și palton. A primit nota 1 din partea Iuliei Albu pentru ținută.

”Îmi este greu să înţeleg cum o femeie frumoasă îşi poate bate în asemenea măsură joc de propriile calităţi, renunţând la orice ascendent genetic. Să ne înţelegem, această ipocrizie cum că oamenii politici trebuie să fie îmbrăcăţi modest şi să nu epateze nu trebuie să devină o scuză pentru abordări ridicole, Gabriela Firea are o silueta clepsidră. Şi aici mor toate interpretările. Atunci când mâinile sunt acoperite de mâneci, talia trebuie marcată în mod vizibil. Pe dedesubt, lucrurile stau ceva mai bine măcar din punct de vedere al marcajelor, cureaua subţire fiind, din păcate, invizibilă şi insuficientă chiar şi cu mantoul deschis.

Remarcăm aceeaşi apetenţă pentru cizme, de dată aceasta ceva mai bine alese şi mai puţîn “violente” în raport cu restul ţinutei. Bej cu bej, cu bej funcţionează doar dacă există maximum două nuanţe, nu 15. În ceea ce priveşte fusta plisată aurie, îmi declar public surprinderea”, a spus Iulia Albu.

Raluca Turcan, laude din partea Iuliei Albu

În ziua votului, Raluca Turcan a optat pentru un palton gri, cu rochie în aceeași nuanță, desuuri și cizme lungi. A primit laude din partea Iuliei Albu pentru că a fost singura dintre doamnele politicii românești care a purtat mănuși și a primit nota 2.

”Reprezentanta Partidului Naţional Liberal a avut o apariţie aparent decentă, chiar puţîn depăşită din punct de vedere stilistic. Ar fi făcut o alegere mult mai potrivită purtând botine kitten heel (toc mic şi subţire), decât aceste cizme de doamnă care merge la Revelion. Cizmele sub genunchi sunt o alegere nefericită în sine, excepţie făcând cele fără toc, îmbrăcate în blană de oaie, care au un anumit specific şi abordabile mai degrabă în timpul liber. Găsesc, de asemenea, extrem de nepotrivită în acest context “rochia de birou” deasupra genunchiului, cât şi nuanţa extrem de violentă faţă de negrul accesoriilor.

Dresurile atât de groase nu sunt potrivite într-un asemenea context, mai ales considerând că doamna Țurcan putea lejer să aleagă un mantou mai lung, nemaifiind necesare aceste artificii. Mantoul este prost croit, aspect vizibil mai ales în zona bustului, fapt explicabil prin alegerea unei măsuri mai mici decât era cazul. Un mantou trebuie să dea o notă de elegantă purtătoarei, iar la acest nivel, orice, sub căşmir, este pur şi simplu inacceptabil. Nu vă “înghesuiţi” în haine care nu vă vin. Ea primeşte, însă, un punct în plus pentru că a fost singura care a purtat mânuşi”, a spus Iulia Albu.

Traian şi Maria Băsescu, cel mai elegant cuplu

Despre Maria Băsescu, Iulia Albu a avut numai cuvinte de laudă. În opinia acesteia, ținuta aleasă de Maria Băsescu a fost impecabilă. În ciuda faptului că nu a epatat, ea și-a potrivit cel mai bine mantoul pentru sezonul rece.

”Cel mai elegant cuplu a fost cel alcătuit din Traian şi Maria Băsescu. Apreciez mai ales ţinuta domnului Băsescu, practic impecabilă. Doamna Maria nu a epatat din niciun punct de vedere, însă este singura care poartă un mantou potrivit sezonului în care ne aflăm. Iar astăzi, am ajuns, iată, să apreciem şi doar atâta lucru. În fond, uneori nu este necesar să ai o ţinută perfectă, ci este suficient că ţinută ta să fie mai bună decât a celorlalţi. Cam ca în politică”, a mai spus Iulia Albu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *