Prima pagină » Cancan ultimă oră » DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor: „Este un om urât”. Cum se apără artistul

DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor: „Este un om urât”. Cum se apără artistul

31 ian. 2023, 20:39,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Tensiunile continuă în tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2023 și a izbucnit un nou scandal. DOC l-a criticat dur pe Jorge, după ce ar fi aflat că unii colegi de echipă plănuiesc să îl propună spre eliminare.

DOC este de părere că unii dintre colegii săi din tabăra Faimoșilor își doresc să îi trimită acasă. Mai mult, artistul consideră că Jorge ar fi cel care ar plănui acest lucru, motiv pentru care a pornit un atac împotriva acestuia.

DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023

Cântărețul DOC  și-a ieșit din fire și a reacționat deoarece este de părere că restul concurenților au făcut o alianță pentru a-l trimite acasă. Artistul spune că în spatele acestui lucru se află Jorge.

„Stau în umbră acolo și mă seacă. Încearcă să mă mănânce un pic și e ok, este foarte în regulă se se întâmple asta. Poate de aia am venit aici. Sunt aici să dovedesc ca într-un basm că binele triumfă. Urmează să vină un joc de imunitate și vor să scape de mine. N-are ce să-mi facă, eu voi continua să fiu un om puternic pe traseu. El tot lent va rămâne. Eu sunt aici să fac istorie, nu sunt aici vorbe pe la spate și vrăjeli și discursuri fără inflexiuni verbale, teatru radiofonic. Eu sunt făcut din lumină, uite cum strălucește pe mine! Nu poți să stingi lumina mea, nu există întrerupător pentru lumina mea. Diavolul are întrerupător pentru întunericul lui, se chemă eu-lumina.(…)Este un om urât pentru un băiat atât de frumos”, a spus DOC despre Jorge.

DOC: „Jorge este inclus în jorge-ism”

Scandalul nu s-a oprit acolo. La un moment dat, Jorge le-a spus colegilor săi că femeile ar trebui să primească primele cocos, cu toate că DOC primise prima felie și a fost deranjat de spusele artistului.

Ulterior, Vica Blochina și Ionuț Iftimoaie l-au criticat pe Jorge.

„Pe mine mă deranjează. A fost un jorge-ism. Nu te mai pune într-o lumină bună, extraordinarul, frumosul… Jorge este inclus în jorge-ism. Nu veni cu de-astea la mine, că eu văd prin tine ca prin sticlă. Eu nu stau la vrăjeală din asta, eu te expun (…) Te apuci tu să faci pe lupul moralist, să ne pui pe toți într-o poziție de rahat în fața tuturor”, a susținut DOC.

Cum se apără Jorge în fața criticilor lui DOC

După ce a auzit ce are de spus DOC despre el, Jorge a reacționat. Cântărețul susține că DOC vorbește urât despre alți concurenți pentru a se pune pe el într-o lumină bună, dar nu reușește.

„Știi ce-am observat că face DOC? Mereu spune lucruri urâte despre cineva ca să se pună el într-o lumină mai bună, dar în momentul în care spune despre mine, spune mai multe despre el”, a explicat Jorge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *