Eveniment-Social

Doi importanți liceeni au relatat despre proiectul lor impresionant, care a fost impactul și efectul pe care l-au avut cu el, dar și despre ce înseamnă implicare, atitudine și dorința de a schimba ceva, în Platoul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 26 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 26 mai 2020, la ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată o ediție specială! Au fost invitați doi liceeni care au impresionat întreaga Românie, în plină pandemie de COVID-19! Povestea care a strâns alături sute și sute de elevi dar și de profesori a fost spusă chiar de către aceștia. Ambii sunt în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Costache Negruzzi Iaşi, profil Matematică – Informatică.

Proiectul lor impresionant și exemplar este intitulat sugestiv „Elevi Pentru Elevi în Carantină”. Este vorba despre Ana-Andreea Ioniță și Tudor Ilie. Cei doi au detaliat și face mărturisiri despre cum au avut această idee, ce implica ea și care a fost impactul și efectul pe care l-au avut cu el. De asemenea, despre ce înseamnă implicare, atitudine și dorința de a schimba ceva în rândul generației din care faci parte dar și în societate s-a mai dialogat alături de cei doi tineri admirabili. Pe de altă parte, cum au trecut ei prin pandemie, cum văd lumea, ce vor să fac în viitor au mai fost alte repere ale acestei producții media pentru o întreaga generație din România.

Povestea lor poate fi citită AICI!

Adauga un comentariu