Cancan ultimă oră

Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă: „Am văzut-o la mall și arăta îngrozitor!”

Publicat: 29 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă Am văzut-o la mall și arăta îngrozitor
Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă

Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă. Actrița a atacat-o dur pe blondină, susținând că, de fapt, nu și-ar merita statutul de „vedetă”. Artista a povestit că ar fi văzut-o la mall și că ar fi arătat îngrozitor în comparație cu aparițiile ei de pe rețelele de socializare. Iată ce replici tăioase i-a mai adresat aceasta dansatoarei!

Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă din showbiz. Invitată în cadrul emisiunii Teo Show de pe Kanal D, actrița și-a spus părerea despre blondină. Artista a susținut că dansatoarea ar fi foarte diferită în viața reală față de aparițiile din mediul online. În plus, a spus despre ea că ar fi foarte neîngrijită, motiv pentru care nu s-ar putea numi vedetă.

Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă

Recent, Doinița Oancea a avut o apariție controversată pe micile ecrane. Actrița a fost invitată în cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir, show în care a acceptat să răspundă la diverse întrebări. Curiozitățile au fost legate atât de viața ei personală, cât și despre alte vedete din lumea mondenă. Ea a avut o replică dură la adresa Loredanei Chivu, spunând că ar fi foarte neîngrijită.

La un moment dat, Doinița Oancea a fost întrebată cine i se pare că este cea mai neîngrijită vedetă din showbiz. Fără ezitări, actrița a nominalizat-o imediat pe Loredana Chivu. Și-a completat răspunsul, spunând că ar poza într-o persoană complet diferită pe rețelele sociale.

Doinița Oancea a mai afirmat că Loredanei Chivu nu i s-ar potrivi deloc statutul de vedetă. A povestit că ar fi văzut-o într-un mall și blondina ar fi arătat „îngrozitor’, comparativ cu aparițiile ei de pe Internet. A declarat că a fost surprinsă să o vadă așa, spunând că nu se aștepta să fie atât de „neîngrijită’.

„Statutul de vedetă aparține pentru altcineva. Am văzut-o la mall și arăta îngrozitor, față de postările în care apărea. O cheamă Loredana Chivu și arăta neîngrijit, m-a surprins foarte mult, una afișezi și alta..”’, a declarat Doinița Oancea la Teo Show, conform Spynews.ro.

Doinița Oancea, replici dure și la adresa Simonei Trașcă

În urmă cu câteva luni, Doinița Oanea a avut câteva replici dure și la adresa Simonei Trașcă. Cea din urmă s-a enervat după ce artista a spus despre ea că nu ar avea ce să caute în showbiz.

„Îi doresc mult succes în continuare și să-și vadă %#@$% în continuare de treaba ei că nu ne-am intersectat, nici nu o cunosc și pe mine nu mă #$%@ grija ei și să nu o intereseze nici pe ea de viața mea! Nu înțeleg care e treaba. Măcar ea mă știe pe mine, eu nu o știu pe ea”, spunea Simona Trașcă atunci la Antena Stars, conform aceleiași surse.

Adauga un comentariu