Cancan

Doliu în familia Biancăi Drăgușanu: ”Drum lin, nașule!”

Publicat: 06 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu în familia Biancăi Drăgușanu Drum lin nașule
Nasul mamei Biancai Dragusanu a murit

Este doliu în familia Biancăi Drăgușanu după ce nașul mamei sale, părintele Antonie Budiul, protopopul din Țara Hațegului, a trecut la ”cele sfinte”. Fața bisericească a murit în urmă cu câteva zile.

Madi Dragoș, mama vedetei, a fost șocată de veste și a scris un mesaj emoționant din care reiese faptul că între ea și preot era o legtură extrem de puternică.

Doliu în familia Biancăi Drăgușanu

La aflarea dureroasei vești, mama vedetei a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare.

”Nu pot să îmi găsesc cuvintele în aceste momente, decât să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi și cred că fiecare om care v-a cunoscut poate spune la fel. Un om ca dumneavostră se naște destul de rar. Sunt convinsă că, de acolo de sus, te vei ruga pentru noi, nașule! Drum lin spre cer, părinte Antonie Budiul! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris mama Biancăi Drăgușanu pe contul ei de socializare.

Antonie Budiul a fost unul dintre preoții cei mai apreciați din județul Hunedoara. În 2016, el a primit ”Crucea Patriarhală”, cea mai înaltă distincție oferită preoților din Patriarhia Română. Distincția a fost acordată ca semn de prețuire pentru întreaga activitate depusă în slujba bisericii, începută cu ridicarea unui lăcaș de cult în parohia Streisângeorgiu, înainte de 1990. De asemenea, el a fost cinstit și pentru implicarea pastoral-misionară desăvârșită după înființarea Episcopiei Devei și Hunedoarei.

Antonie Budiul a fost unul dintre cei mai iubiți oameni din Călan

Adrian Filip Iovănesc, primarul din Călan, a trimis un mesaj de condoleanțe la moartea părintelui.

”Pr. Antonie Budiul, protopop al Protopopiatului Ortodox Român Hațeg a trecut la cele veșnice… Cu inima îndurerată, transmit condoleanțe familiei și credincioșilor. Dumnezeu să-i așeze sufletul alături de cei drepți!”, a trnsmis primarul orașului Călan.

Cu toate că nu lasă această impresie, Bianca Drăgușanu este o persoană destul de credincioasă. În 2013, ea a insistat să se spovedească la preotul din comuna ilfoveană Jilava, înainte de nunta ei cu Victor Slav. Acesta i-a sfătuit pe cei doi să țină post în săptămâna de dinaintea nunții, lucru pe care vedeta l-a și făcut.

Bianca Drăgușanu, critici din partea oamenilor bisericii

Bianca nu a scăpat de criticile reprezentanților bisericii, care au taxat-o în principal pentru ținutele sexy pe care le poartă. Unul dintre aceștia a fost și celebrul Cristian Pomohaci, care a intrat în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a-i atrage divei atenția că este îmbrăcată mult prea provocator.

”Tu ești o copilă frumoasă, ești un om credincios. Acum ești doamna Slav, poate că ar trebui să ai un pic mai multa decență. Ai vedea-o pe Maica Domnului îmbracată așa?”, i-a spus Pomohaci, Biancăi.

Adauga un comentariu