Bursa Barfelor

Dolofanii de la Degeasepeceu care fură de la gura copiilor amărâți: se împiedică în Copou și se dau de-a dura până în Fundație

Publicat: 29 sept. 2021

Babele bârfitoare încep rubrica de azi și vă spun câteva vorbe despre o combinație făcută de cei care trebuie să protejeze copiii. Nu știm dacă bănuiți sau nu, dar pe la Direcțiunea asta de Proctecții a celor mici se fac niște învârteli de te doare mintea. Nu există angajat care lucrează prin centre și cămine să nu plece cu sacoșele pline de acolo. Fie că vorbim de mâncare sau de lenjerii, prosoape etc. Parcă toate astea n-ar fi fost de ajuns.

De o vreme s-a făcut un anunț prin care șăful de giudeț anunța că pentru Degeasepeceu se taie fondurile pentru ca personalul să se testeze. Credeți că a fost vreo problemă pentru cei de prin birouri? Nici vorbă. Au făcut loby și au mers să se testeze în locul copiilor sau a personalului care are acest beneficiu ca să nu scoată vreun leu din buzunar. Nu știm dacă ați observat, dar prin birouri sunt niște angajați de zici că-s morse sau foci. Dacă doamne ferește se împiedică vreunul dintre ei prin dealul Copoului, se dă de-a dura cel puțin până în Fundație, asta dacă nu cumva ajunge prin râpa aia galbenă… Iau de la gura copiilor amărâți….

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu