International

Donald Trump a dansat la mitingul său electoral din Florida – VIDEO / FOTO

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Donald Trump a dansat la mitingul său electoral din Florida - VIDEO  FOTO
Donald Trump a făcut un adevărat spectacol la mitingul său electoral din Florida, unde a dansat pe melodia „Y.M.C.A.“

Donald Trump a făcut un adevărat spectacol la mitingul său electoral din Florida, unde a dansat pe melodia „Y.M.C.A.“, a celor de la Village People. Donald Trump s-a dovedit a fi un bun dansator şi s-a mişcat pe ritmuri disco, la mitingul intitulat Make America Great Again. Cu o energie debordantă, Trump susţine că s-a vindecat de SARS-CoV-2.

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat în urmă cu câteva zile că se simte minunat după tratamentul anti-COVID pe care l-a urmat, iar dovadă stau imaginile în care îşi arată calităţi nebănuite de dansator.

Donald Trump a dansat la mitingul său electoral

Îmbrăcat la costum, Donald Trump nu a ezitat să-şi unduiască trupul în faţa susţinătorilor săi din camapania electorală. Preşedintele Americii se pregăteşte astfel pentru alegerile prezidențiale programate pe 3 noiembrie.

Donald Trump consideră că infectarea sa cu COVID-19 a fost o binecuvântare. Surprinzătoarea declarație este cuprinsă într-un mesaj înregistrat în grădina Casei Albe, a doua zi după externarea sa din spital.

„Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că l-am luat (virusu, n. r.). Tot răul a fost spre bine. M-am infectat. Auzisem despre acest medicament și am spus că vreau să-l iau și eu. A fost la sugestia mea. Cred că dacă nu mă infectam, încă ne uitam la o mulțime de medicamente. Dar a avut un efect fantastic. Vreau să-l aveți și voi ce am luat eu. Îl voi face gratuit. Nu va trebui să-l plătiți. Nu a fost vina voastră ce s-a întâmplat. Este vina Chinei. Iar China va plăti un preț foarte mare pentru ce a făcut țării noastre”, a precizat Donald Trump.

Joe Biden menţine un avans de 10%-12% în preferinţele de vot

Potrivit celor mai recente sondaje, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, Joe Biden, rămâne în topul preferințelor de vot, cu un avans de 10%-12%, în raport cu preşedintele Donald Trump.

Conform unui sondaj difuzat de ABC News/Washington Post, tandemul Joseph Biden/Kamala Harris este creditat cu 55% din intenţiile de vot, în timp ce Donald Trump şi Mike Pence sunt creditaţi cu 43%, potrivit mediafax.ro.

Joe Biden, avans imens în fața lui Donald Trump

Totodată, un alt sondaj difuzat de Fox News, îl creditează pe Joseph Biden cu 53% din intenţiile de vot, în timp ce Donald Trump este la nivelul de 43%.

Media sondajelor de opinie îi acordă lui Joe Biden o cotă de 52%-53%, diferenţa faţă de Donald Trump fiind de 11%, conform postului de televiziune CNN. În plus, este menționat că Donald Trump încă are şanse care nu sunt neglijabile de a obţine victoria în scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie.

Voturile în Statele Unite se află încă pe o pantă indecisă, în privința electoratului, însă Donald Trump mizează pe câştigarea votului.

Sondajul de opinie din perioada 11-15 septembriie

Candidatul democrat în alegerile prezidenţiale americane Joe Biden are un avans mare în fața lui Donald Trump. Joe Biden are 9 puncte procentuale în rândul alegătorilor probabili, potrivit unui sondaj realizat de Reuters/Ipsos, care arată că mesajul ”lege şi ordine” al preşedintelui nu ajunge la votaţii din suburbii vizaţi de acesta.

Sondajul realizat în perioada 11-15 septembrie și arată că 50% dintre alegătorii probabili au afirmat că vor vota cu Biden, iar 31% cu Trump. Alţi 3% au afirmat că vor susţine un alt candidat, iar restul sunt indecişi.

 

Adauga un comentariu