Prima pagină » Cultural » Dorina Florea a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune frumoasa prezentatoare de știri despre partenerul ei de viață

Dorina Florea a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune frumoasa prezentatoare de știri despre partenerul ei de viață

10 oct. 2022, 12:00,
BZI.ro, în Cultural

O prezență discretă în showbiz-ul autohton, știrista Dorina Florea, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Îndrăgita prezentatoare de la TVR are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Puțini sunt cei care știu cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei Dorina Florea. Iată ce spune frumoasa prezentatoare de știri despre partenerul ei de viață.

Dorina Florea a ajuns la vârsta marilor împliniri

Dorina Florea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta se remarcă de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu energia sa debordantă.

La vârsta de 38 de ani, vedeta se bucură din plin de celebritate și de realizările deosebite din plan profesional. Puțini sunt cei care știu cum a ajuns Dorina Florea una dintre cele mai îndrăgite știriste de la noi și care au fost marile provocări din carieră.

,,În primul an de facultate am ales să fac practică într-o televiziune regională, Express TV Galați-Brăila. După acele săptămâni de practică am fost chemată şi angajată pe post de reporter. A fost o perioadă destul de grea: munca în televiziune, studiile, colaboram şi cu o revistă studenţească. (…)

Apoi, în ultimul an de facultate, în 2007, în timp ce căutam informaţii pentru lucrarea de licență, am ajuns pe site-ul TVR, unde am descoperit un anunţ: se făceau angajări pentru TVR Bucureşti, actualul TVR 3, care atunci se lansa. Am venit la probe, am dat nenumărate teste eliminatorii şi, dintre sutele de candidaţi, a fost aleasă echipa, din care făceam parte şi eu. Aşa că m-am mutat în Capitală.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Dorina Florea prezintă știrile la TVR, însă este și moderatoarea mai multor emisiuni cu profil artistic. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările impresionante în carieră, știrista este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta preferă să își țină familia departe de ochii curioșilor.

O altă prezentatoare discretă în showbiz-ul autohton este Camelia Bălțoi. Aceasta se bucură din plin de succes și este apreciată de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă. Și frumoasa știristă Iulia Pârlea se declară o femeie împlinită la vârsta de 37 de ani. Aceasta a cochetat cu modelling-ul, dar a renunțat de dragul carierei în televiziune.

Ce spune frumoasa știristă despre soțul ei

Dorina Florea are o căsnicie fericită alături de soțul ei, Cosmin. Cei doi s-au cunoscut la un interviu, iar de atunci a început frumoasa lor poveste de dragoste.

,,În primul an de facultate lucram la o revistă studenţească şi subiectul acelui articol era un coleg de facultate, pe vremea aceea campion naţional la dansuri sportive. Peste 7 ani, îi spuneam „DA” lui Cosmin în faţa altarului. (…) Așa ne-am apropiat! A durat ceva până am devenit un cuplu, mai ales că eram colegi, dar de atunci, din 2003, suntem nedespărțiți.”, a declarat știrista.

Celebra prezentatoare are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață. Aceasta este răsfățată de soț și se declară o femeie împlinită. Știrista a precizat că își dorește să păstreze discreția când vine vorba de mariajul său, mai ales după zvonurile apărute la un moment dat în lumea mondenă. Dorina Florea a fost extrem de deranjată după ce s-a speculat în trecut că ar fi divorțat de partenerul ei.

,,De când cu apariția rețelelor sociale, aș spune că viețile noastre sunt oricum, dar în niciun caz discrete. Sigur, noi decidem ce postăm și cum interacționăm cu cei din spațiul virtual, ce mesaje transmitem, ce imagini postăm. Pe lângă asta, sunt selectivă atunci când vine vorba despre interviuri.

Îmi amintesc cum, la aproape un an de la nuntă, m-am trezit că am și divorțat! Cineva s-a gândit să scrie un astfel de articol cu informații pe surse, iar punctul meu de vedere evident că a lipsit cu desăvârșire. Chiar și astăzi mi se mai întâmplă uneori să fiu întrebată dacă sunt la a doua căsnicie. Desigur că nu! Oricum, avem o viață absolut normală, iar viața noastră privată rămâne privată atât cât ne dorim noi să rămână.”, a precizat vedeta.

La vârsta de 38 de ani, Dorina Florea are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Știrista este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *