Sport

Dorinel Munteanu își anunță revenirea în antrenorat, după despărțirea de CSM Reșița: „N-am fost destul în pauză?”

Publicat: 06 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dorinel Munteanu își anunță revenirea în antrenorat după despărțirea de CSM Reșița N-am fost destul în pauză
Dorinel Munteanu își anunță revenirea în antrenorat, chiar dacă abia s-a despărțit de CSM Reșița

Dorinel Munteanu spune că acum vrea să găsească un club care își dorește performanță și nu exclude o revenire chiar în Liga 2, la o echipă care să lupte la promovarea în primul eșalon

Dorinel Munteanu (51 de ani) s-a despărțit la finalul lunii trecute de CSM Reșița, însă fostul mare internațional nu vrea să stea departe de fenomen și se pregătește deja pentru următorul capitol din cariera de antrenor.
Într-un interviu acordat Digi Sport, liderul de selecții de la echipa națională s-a arătat dezamăgit de hotărârea celor de la CSM Reșița de a renunța la serviciile sale și spune chiar că regretă că a ales proiectul din Valea Domanului.
Dorinel Munteanu spune că acum vrea să găsească un club care își dorește performanță și nu exclude o revenire chiar în Liga 2, la o echipă care să lupte la promovarea în primul eșalon.

„A fost o despărțire, s-a decis să nu îmi prelungească contractul. Am avut alte așteptări, dar președintele clubului și cu primarul au decis așa. Nu pot să spun decât că sunt supărat, dezamăgit, dar viața merge înainte. Da, regret, pentru că discuțiile de la început nu s-au mai potrivit și s-au schimbat. Totul a fost făcut pentru un plan de a forma o echipă puternică, de a fi respectați.
Nu vreau să mai iau pauză. N-am fost destul în pauză 3 luni de zile? Sigur, mă gândesc să-mi găsesc foarte rapid echipă și sunt convins că îmi voi găsi. La o echipă care își dorește performanța, care vrea să promoveze, să vedem ce va fi”, a declarat Dorinel Munteanu.

CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, FCSB, Oțelul Galați, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, FK Qabala, Astra Giurgiu, Zakho FC, Concordia Chiajna și CSM Reșița sunt echipele pe care le-a pregătit Dorinel Munteanu. 2 trofee a cucerit fostul mijlocaș ca antrenor: titlul în Liga 1 și o Supercupă a României, ambele cu Oțelul Galați.

Dorinel Munteanu, înlocuit de Alexandru Pelici la CSM Reșița

După ce au decis să nu îi mai prelungească contractul lui Dorinel Munteanu, cei de la CSM Reșița s-au reorientat rapid și l-au numit în funcția de antrenor pe Alexandru Pelici (46 de ani), cel care o pregătise ultima oară pe Ripensia Timișoara.
Pelici a semnat un contract pe două sezoane și se va afla la a patra experiență în Valea Domanului, după cele din perioadele 2005-2007, 2009-2010 și 2013.
CSM Reșița a încheiat sezonul din Liga 2 pe locul 15. Actuala stagiune va continua doar cu primele șase clasate, care vor disputa un play-off

Adauga un comentariu