Sport

CSM Reșița s-a înțeles cu un nou antrenor după despărțirea de Dorinel Munteanu

Publicat: 05 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
CSM Reșița s-a înțeles cu un nou antrenor după despărțirea de Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu nu mai este antrenorul echipei de fotbal CSM Reșița

După despărțirea de Dorinel Munteanu, CSM Reșița l-a numit ieri în funcția de antrenor principal al echipei pe Alexandru Pelici.

CSM Reșița, echipa din eșalonul secund, are de ieri un nou antrenor, după despărțirea de Dorinel Munteanu, la finalul lunii trecute. „Neamțului” nu i s-a mai prelungit contractul de către gruparea bănățeană. Rămasă fără tehnician, formația din Valea Domanului s-a orientat rapid, susțin surse demne de încredere, pentru Digi Sport, și l-a numit pe Alexandru Pelici, ultima dată antrenor la Ripensia Timișoara.
Discuțiile cu antrenorul „specialist” în promovări s-au purtat în ultima săptămână.
Alexandru Pelici (46 de ani) a jucat pentru CSM Reșița în perioada 1999-2001 și a antrenat-o în trei intervale: 2005-2007, 2009-2010 și 2013.

CSM Reșița a terminat Liga 2 pe locul 15

Printre jucătorii importanți care se află la CSM Reșița se numără Victoraș Astafei, Laurențiu Rus, Alberto Cobrea, Laurențiu Buș sau Alin Dudea.
După 24 de etape scurse din acest sezon, în care nu va mai reveni pe teren, CSM Reșița termină pe poziția a 15-a, ultima care asigura în mod normal menținerea în Liga 2, cu 24 de puncte, tot atâtea câte are și echipa de sub ea, Concordia Chiajna, antrenată de Florin Bratu.
Contractul lui Dorinel Munteanu expira pe 30 iunie, dar șefii trupei din Reșița au dorit să încheie colaborarea încă de la finalul lunii trecute, în contextul în care eșalonul secund mai continuă doar cu faza play-off-ului.

Clasamentul înjumătățit cu care se va intra în play-off-ul Ligii 2:

UTA Arad 25 pct.
CS Mioveni 20*
Turris Oltul Turnu Măgurele 20*
Campionii FC Argeș 19
Petrolul Ploiești 19
Rapid 19*
*echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5
Sezonul din Liga 2 se va relua, cu formatul votat în adunarea FRF, pe 4 iulie.

Adauga un comentariu