Local

Două accidente rutiere în municipiul Iaşi. Au fost implicate mai multe autoturisme

Publicat: 09 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două accidente rutiere în municipiul Iaşi. Au fost implicate mai multe autoturisme
accident rutier pe strada Străpungere Silvestru

Într-un timp scurt, în municipiul Iaşi s-au produs două accidente rutiere. Conform informaţiilor obţinute de BZI.RO, un accident rutier s-a produs pe strada Străpungere Silvestru iar cel de-al doilea a avut loc pe strada Nicolae Iorga din zona Podul de Piatră.

Din fericire, în urma impactului dintre autoturisme nicio persoană nu a suferit răni. Poliţiştii rutieri sunt prezenţi la faţa locului.

Accident rutier pe strada Străpungere Silvestru din Iaşi

Un accident rutier s-a produs pe strada Străpungere Silvestru din municipiul Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Un autoturism marca Seat a acroşat un autoturism marca Skoda.

Conform detaliilor se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Cercetările sunt în plină desfăşurare pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier. Nicio persoană nu a fost rănită. Totuşi, în urma impactului, o în zona se circulă dificil. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului rutier.

Accident rutier pe strada Nicolae Iorga

Şi pe strada Nicolae Iorga s-a produs un eveniment rutier. De data aceasta, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Un autoturism marca Renault şi un autoturism marca Matiz. Nu se cunosc circumstanţele producerii acidentului, dar la o primă anchetă s-ar putea ca nepăstrarea distanţei regulamentare să fie principala cauză a producerii evenimentului.

Totuşi, din fericire, nu există nicio persoană care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. În altă ordine de idei, traficul din zona se desfăşoară cu dificultate.

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier cu o victimă în zona Copou din Iaşi. Un autoturism marca Logan a acroşat un pieton.

UPDATE: Conform testării cu aparatul alcooltest, pietonul acroșat avea o alcoolemie de 0.10 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Conform informaţiilor apărute, pietonul ar fi un angajat de la Servicii Publice SA, concret, de la Spaţii Verzi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj SAJ.

Nu se cunoaşte starea de sănătate a victimei şi nici circumstanţele producerii accidentului. Totuşi, pietonul se afla, în momentul producerii accidentului, lângă trecerea de pietoni din zonă.

Haos pe străzile din Iași! Șoferi prinși băuți la volan de oamenii legii!

 

Adauga un comentariu