Local

Două din trei zboruri amânate de Wizz Air la Iași! Bătaie de joc din partea companiei – GALERIE FOTO

Publicat: 06 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două din trei zboruri amânate de Wizz Air la Iași Bătaie de joc din partea companiei - GALERIE FOTO
Wizz Air Iași își ține pasagerii ore întregi după ce amână mai multe zboruri

Este scandal de zile mari pe Aeroportul Internațional Iași după ce Wizz Air a amânat 2 din cele trei zboruri. Oamenii au aşteptat ore întregi, unii dintre ei având copii în brațe, pentru a putea pleca.

Nu sunt singurele incidente pe care Wizz Air le are în Iași. Au fost numeroase de zboruri anulate sau amânate, spre nemulțumirea oamenilor care doreau să ajungă la serviciu, în afara țării.

Două din trei zboruri amânate de Wizz Air la Iași

Conform unei postări publicate pe o reţea de socializare, pe Aeroportul Internațional Iași sunt zeci de persoane care așteaptă din cauza faptului că Wizz Air a amânat două din cele trei zboruri operate. Utilizatorul consideră că situația este absolut scandaloasă pentru că oamenii au așteptat ore întregi să se îmbarce. De altfel, acesta explică faptul că nu este un caz singular pentru că de fiecare dată a trebuie să aștepte cel puțin o oră pentru a putea decola:

Bătaie de joc al companiei de zbor Wizz Air în această dimineața după ce două din cele 3 zboruri au fost amânate în repetate rânduri s-a ajuns la o amânare de peste 2 ore. Țin să precizez că în ultima lună am zburat pe ruta Londra – Iaşi și retur de 3 ori și de fiecare dată am avut cel puțin o oră pe fiecare zbor . Mă gândesc, oare noi mai avem protecția consumatorului sau oricine își face propriile reguli și termeni și condiții?!. ” explică internautul.

Adauga un comentariu