Prima pagină » Titlurile zilei » Două „dive” din Ucraina au dat clasă tuturor hoților din Iași! Domnișoarele au dat lovitură după lovitură, dar au căzut în plasă. Surse: au peste 200 de furturi comise – EXCLUSIV
Două „dive” din Ucraina au dat clasă tuturor hoților din Iași! Domnișoarele au dat lovitură după lovitură, dar au căzut în plasă. Surse: au peste 200 de furturi comise - EXCLUSIV

Două „dive” din Ucraina au dat clasă tuturor hoților din Iași! Domnișoarele au dat lovitură după lovitură, dar au căzut în plasă. Surse: au peste 200 de furturi comise – EXCLUSIV

29 sept. 2023, 02:00, 21 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Două „dive” din Ucraina au ajuns la Iași pentru a comite mai multe infracțiuni. Tinerele erau în vizorul polițiștilor de mai multă vreme pentru că au acționat în mai multe județe din țară

Două tinere din Ucraina au făcut bani frumoși din furturi. Zilele trecute, acestea au fost prinse. Capul răutăților ar fi Sabryna Matviienko.

„La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași au depistat o femeie în vârstă de 29 de ani, care ar fi sustras, la aceeași dată, unei femei de 52 de ani din geanta pe care o purta pe umăr un portofel în care avea acte personale, o verighetă şi 1.632 de lei, cauzându-i un prejudiciu total de aproximativ 4.000 lei, în timp ce se afla într-un centru comercial din municipiul Iasi. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate.

Totodată, din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada iunie-septembrie a.c., aceasta ar fi comis mai multe fapte de acest gen pe raza municipiului Iași, respectiv furturi din genți, de unde sustrăgea bani și bunuri. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 septembrie a.c., femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul IPJ Iași. La aceeași dată, aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Două dive din Ucraina au comis infracțiune după infracțiune

Oamenii legii au reușit să probeze mai multe furturi. În ziua de 20.06.2023, în jurul orelor 10:21, în timp ce se afla în zona Pieței Nicolina, profitând de neatenția persoanei vătămate M.C., inculpata M.S. i-a sustras acesteia din interiorul genții de culoare roz, pe care o purta pe umărul drept, portofelul de culoare roz cu dimensiunea de 20×10 cm, ce conținea suma de 115 lei, două carduri bancare, un abonament CTP, actul de identitate și cardul de sănătate, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 200 de lei. Un alt furt a fost comis în ziua de 14.06.2023, în jurul orelor 10:30, când inculpata M.S., profitând de neatenția persoanei vătămate A., în timp ce se afla în incinta magazinului Diana Shopping, i-a sustras din interiorul genții, pe care o purta pe brațul stâng, portofelul ce conținea suma de 1.000 de lei, 4 carduri bancare și cartea de identitate, cauzându-i un prejudiciu total în cuantum de 1.200 lei.

Ulterior, în ziua de 23.08.2023, în intervalul orar 15:15-15:18, în timp ce se afla în incinta magazinului DM, inculpata M.S., sub aceeași rezoluție infracțională, a încercat să îi sustragă bunuri aflate în interiorul genții unei  persoane de gen feminin, rămasă neidentificată, iar mai apoi a profitat de neatenția persoanei vătămate D.P. și i-a sustras acesteia din interiorul genții, pe care o purta pe umăr, un portofel cu acte personale și carduri bancare, cauzându-i un prejudiciu în valoare totală de 3.000 de lei.

Sabryna a fost arestată

Totul a continuat, iar, în ziua de 06.09.2023, la ora 11:59, în timp ce se afla în interiorul magazinului Second Hand WestStore, situat în municipiul Iași, inculpata M.S. a profitat de neatenția persoanei vătămate P.A., împrejurare în care i-a sustras acesteia din interiorul rucsacului, pe care îl purta în spate, un portofel ce conținea cardul de sănătate, trimiteri de la medicul de familie, medicamente, suma de 500 de euro și 3.500 de lei, fiindu-i cauzat un prejudiciu total de aproximativ 6.100 de lei.

Mai apoi, la data de 06.09.2023, în jurul orei 13:35, în timp ce se afla în incinta magazinului Cream Outlet, inculpata M.S., profitând de neatenția persoanei vătămate D.N., i-a sustras acesteia din geantă portofelul în care avea acte personale și bani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 300 de lei. Acestea au fost doar câteva dintre furturile pe care le-a comis.

„În urma verificărilor efectuate în cauză s-a stabilit că inculpata M.S. este cunoscută la nivelul Poliției Române, aceasta având preocupări infracționale pe linia furturilor din genți și buzunare, fiind cercetată și trimisă în judecată de către polițiștii din cadrul DGPMB, IPJ Buzău și IPJ Brașov, dar și alte unități de poliție din țară. La data de 27.09.2023, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași și a dispus luarea măsurii arestului preventiv față de inculpata M.S., cercetată sub aspectul comiterii a 9 infracțiuni de furt calificat”, a precizat Liviu Ionuț Păiuș, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum, cele două dive din Ucraina au de dat explicații în fața legii.

Comentarii
 • Au început gunoaiele să-și dea arama pe față??? Ne spune și nouă careva de prin autoritățile statului nostru câți bani a cheltuit cheltuie statul român pe acești ucrainieni? Nu că ne-ar interesa, așa doar de curiozitate! Înțeleg între timp că în timp ce copii noștrii dau examene pentru clasa a IX-a, ale ucrainienilor sunt admiși după bunul plac unde vor ei și fără examene, iar pe deasupra și cu toate gratuitățile asigurate. Cum vine asta? Noi suntem subjugați financiar din toate direcțiile, oropsiți și dacă se poate să ne ia si pielea de pe noi de către clasa politico-burgheză, iar pe ăștia în timp ce se dau pe aici cu mașini de zeci și sute de mii de euro, statul român îi ține în brațe! Să le fie rușine!

 • Unde sunt imbecilii cu slava Ucraina n bot?

 • Taliano vero

  Ne „fură” meseria pentru care suntem celebri in toată Europa?

 • Astea ar trebui deportate pe front, în morții mamelor lor de rapanoase, hoții noștri din ce mai trăiesc? Să nu uităm că ai noștri rup Europa în două cu furturile, suntem chiar vedete ca și nație de hoți, dar tot nu-i suport pe conducătorii ucrainieni, cetățenii sunt doar victime lașe, ca și noi.

 • Fără gratuități, facilități,avantaje pentru ăștia.
  Ei sunt rusi deghizați.

 • Eu nelu suiu sint pe locul 1…am valoare si ma ard intre picioare cu vasilina ca doare!!!

 • Păgubiții să facă bine să își ceară scuze că au avut bunuri de valoare atât de mică și bani atât de puțini. Să facă bine să adune bani și să le dea cât cer ele pt că ele sunt refugiate de război !

 • Slavă Ucraina.🇺🇦 Nu poți judeca un popor de oameni faini din cauza unora care nu iubesc munca. Avem și noi care cerșesc in Franța, asta NU înseamnă ca noi toți suntem cerșetori,hoți,etc. Nu generalizați. Slavă Ucraina 🇺🇦

  Slavă Ucraina !!!🇺🇦

  Gura lumii doar pământul o mai astupă
  ( proverb geto-dac). Sunt doar minciuni spuse la adresa ucrainenilor, stim noi de cine: exact, de trolli de la Leningrad!

  Cu ani în urmă ( 2-3ani) ieșenii spuneau la fel de vecinii lor, că botoșănenii/vasluienii le fură : joburile,femeile,…bine, in cazul botosănenilor totul era adevărat 100%. Azi toți botoșănenii sunt in fruntea Iașului(toți sefii sunt botoșăneni, spitale,scoli,etc), și-au tras neveste născute in Iași, s-au mutat in casele nevestelor ieșence iar pe socrii( proprietarii adevărați) i-au trimis la azile de bătrâni, azile conduse până de curând tot de un botoșănean,…ăla de la ministerul muncii.

  Concluzia:
  Botoșănenii /vasluienii ne fură femeile, joburile de șefi, chiar si locuintele cele mai faine din Iași apartin tot lor.
  Iar noi ieșenii nativi, ăștia nascuți în Iași tre’ să stam in rezervații ( Tomesti,Valea Lupului,etc) .

  Astea sunt problemele reale, nu 3-4 ucraineni care sunt in trecere pe la noi.

  Vecinii noștrii din Botoșani & Vaslui vin in Iași si NU mai pleacă NICIODATĂ.

 • Alt sclav ucracanat mai sus..mars pe front tu asta cu slava ta!

 • SUKA UCRAINA

  Ce legatura are Vasluiul din Romania si Botosaniul cu ucraina ,idiotule ??? Mars ca ne faci greata.

 • @Slavă Ucraina.🇺🇦 Nu poți judeca un popor de oameni faini din cauza unora care nu iubesc munca. Avem și noi care cerșesc in Franța, asta NU înseamnă ca noi toți suntem cerșetori,hoți,etc. Nu generalizați. Slavă Ucraina 🇺🇦
  septembrie 29, 2023 la 11:57 am

  Se pare ca tratamentul nu-si mai face efectul si e musai de ajustat doza. Chiar daca nu se vindeca se poate tine sub control prin medicatie sub atenta supraveghere a medicului specialist.

 • Afaraaaaa ucrainienii din tara, afaraaaaaaa, zelinski sa – si ia acasa toti ucrainienii, infractori ucrainieni, dezertori , toti niste nesimtiti nu mai putem si nu merita sa muncim noi romanii sa intretinem cu mancare si toate cheltuielile toti infractorii ucrainieni ,dezertoriii care se distreaza la noi pe banii nostri care se ascund la noi in Romania,parsivi nesimtiti. Va fi un macel aici, plecati toti la zelinski, fratii rusilor. H,OATELE ASTEA si COORVELE ,IN CATUSE ACASA la ZELINSKI

 • Asta e rasa lui muyelensky protejata de putorile jewmericane la care johanel sta capra ca un tirfete ieftin ce este……

 • Sictir prostoilor

  Bai rapanosilor, sper ca daca veti ajunge prin Italia in vacanta( una saracacioasa, unde o sa stați la un neam care muncește acolo cu carca, unde o sa stați cu curul pe nisip cu pietre ca nu va permiteți șezlong și o sa va aduceți mâncarea în sacoșă ca n-aveti nici de înghețată) sa fiți sictiriti și luați la batjocura din cauza sutelor de românași care fura tot ce apuca. Este foarte bine sa fii băgat în aceeași oala, asa cum faceți și voi aici. Putorilor!

  ,

 • 🏳️‍🌈 Mihai & Geanina

  S-au activat trolii de la Cinema! Bă, ați greșit canalul tv, pt desene animate apăsați 1, pentru filme deocheate căutați crema pt mâini…se vede că nu aveți femei.

 • Suka Ucraina

  Handicapatule adica vrei sa spui ca .noi ne asemanam cu ucrainienii fratii rusilor? Du-te dracului in copac de unde ai coborat salbaticiune.in Italia romanii
  au masini bengoase si case de lasa masca italienii. Ucrainienii imputiti stau la mila italienilor si a bisericii ca si in Romania. Da , sunt foarte iubiti ucrainienii ca si aici adica nesuferiti

 • Pentru @Mihai & Geanina
  septembrie 29, 2023 la 5:08 pm

  Iți răcești gura de pomană, sunt niște proști cu 4 clase ( de fapt e un imbecil care scrie sub diferite nume, gen @iasi, @jean, @onanistul ardelean), etc care urăste ucrainenii! Acest trollache e de fapt un bolnav mintal internat la spitalul de boli psihice Socola, posteaza aiurea ca sa atragă atenția, în realitate e băgat pe pastile pentru boli mintale și halucinații.
  Acum a făcut rost de un telefon mobil și postează aberații…in rest e prost de bubuie.

  Pe certificatul de nastere a acestui cretin scrie ” natural”…adică a fost abandonat la nastere, maică-sa era o tipă care mergea in Turcia la începutul anilor ’90. Era dansatoare din ” buric”…cum povesteau vecinii de pe strada unde stă maică-sa
  ( baba stă in mahala lângă tomberoane si bea spirt medicinal)

 • are mama o fetita
  cat un tanc rusesc
  cand trece pe ulita
  pietrele trosnesc

 • Pentru Bombonel

  Nu merita sa ma cobor la nivelul tau inferior ,total mediocru dar se stie ca MIHAI a absolvit 2 facultati , una la Oxford si una in Romania,parintii sai sunt profesori si totodata cercetatori stiintifici, deci avem o apreciere deosebita pentru MIHAI desi pare de multe ori ireal ce spune doar pentru cei care nu se documenteaza . Faptul ca ucrainienii nu pot fi agreati nicaieri in lume in nicio tara este doar vina lor,caracterul lor salbatic inuman , nedemocratic,si tot ce se intampla in Ucraina, nu e vorba de razboi, este dictatura comunista pe care tarile Europei nu o accepta, coruptia extrema, interzicerea partidelor,inapoierea, aroganta dusa la extrem a celor de la administratia tarii, rasismul si URA impotriva tuturor popoarelor cultivata la extrem de ucrainieni,asemanarea perfecta cu fratii rusi si tot ce e mai rau la ucrainieni gasesti. Eh, Europa este un vis,drumul lung si imposibil pentru Ucraina.Cazul cu haimanalile ucrainiene,hoatele care au COMIS NUMAI 200 de jafuri in Romania, tara care hraneste si adaposteste refugiati ucrainieni spune totul. Cum putem noi sa iubim sau sa acceptam si sa nu pedepsim asemenea mizerabili? Caracterul urat al ucrainienilor atrage ura noastra si revoltaaaaaaaa! Nicio tara nu este obligata sa ajute Ucraina se stie foarte bine!

 • Trebuie sa anuntam autoritatile din Ucraina prin orice mijloace cum a facut Polonia,sa- si ia acasa toti infractorii si drogatii si dezertorii Z- elenski din Romania!!!!!! ucrainieni nu au un minim de bun simt si respect ca sunt refugiati intr- o tara straina care poate sa le dea shut in fund oricand cum a facut Polonia. Ce mizerabili straini refugiati la adapost de razboi pe banii romanilor care muncim sa- i hranim si cate sacrificii enorme face Romania pentru Ucraina desi nu suntem obligati cu nimic si uite porcii ucrainieni ce fac porcii ucrainieni,scroafele infractoare si toti golanii dezertori fugiti in Romania la distractie. Parsivi ,spurcaciuni, are dreptate Putin sa- i extermine! Afaraaaaa din Romania ucrainienii!

 • Slavă Ucraina🇺🇦 cei care injură poporul ucrainean sunt doar bolnavii de la spitalul Socola

  Slavă Ucraina 🇺🇦

  Doar bolnavii vb urât despre cei care lupță cu forțele intunericului. Slavă Ucraina !🇺🇦

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *