Local

Două polițiste din Iași au acordat primul ajutor unui bătrân de 90 ani căzut pe asfalt, după ce a fost lovit de o mașină

Publicat: 03 aug. 2021
Poliţistele au intervenit, de îndată, luând primele măsuri pentru a se asigura că bărbatul se află în afara oricărui pericol, până la sosirea echipajului medical şi au dirijat traficul rutier pentru evitarea unor blocaje

Astăzi, 03 august a.c., în jurul orei 11.00, Ana şi Monica, două poliţiste din cadrul Biroului de Siguranţă Şcolară Iaşi se deplasau cu autospeciala la o activitate ce urma să aibă loc la o şcoală din municipiu Iaşi, moment în care au văzut, căzut pe asfalt, un vârstnic.

Poliţistele au intervenit, de îndată, luând primele măsuri pentru a se asigura că bărbatul se află în afara oricărui pericol, până la sosirea echipajului medical şi au dirijat traficul rutier pentru evitarea unor blocaje.

De asemenea, până la sosirea colegilor de la rutieră, cele două poliţiste au identificat conducătorul auto, care ar fi acroşat bărbatul, precum şi martorii accidentului rutier.

Ana şi Monica declară că se află mereu în slujba cetăţeanului, siguranţa sa reprezentând o prioritate pentru Poliţia Română.

Comentarii
Adauga un comentariu