BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Georgiana Alexandra Nechifor, medic veterinar discută în emisiunea BZI LIVE despre condițiile pentru a călători cu animalele de companie

Publicat: 15 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Sezonul cald este perioada în care trebuie să ne protejăm de soare și de temperaturile ridicate atât pe noi cât și animalele noastre de companie. Care sunt riscurile la care ne supunem animalele de companie la căldură? Care sunt măsurile pe care trebuie să le luăm dacă alegem să mergem cu câinele la mare sau la munte? Care sunt condițiile să putem ieși din țară cu animalul de companie, dar și alte subiecte legate de bolile cu care se confruntă cățeii și pisicile în sezonul cald.

Toate acestea în emisiunea BZI LIVE, 16 mai 2024, ora 9.30, moderată de Irina Zaharia, împreună cu invitata dr. Georgiana Alexandra Nechifor, medic veterinar.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu