Local

Dr. Tudor Ciuhodaru, despre primarul Iașului: „Chirica ne-a mai împovărat cu un nou credit, inutil, de 110 milioane de lei” – VIDEO

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Dr. Tudor Ciuhodaru despre primarul Iașului Chirica ne-a mai împovărat cu un nou credit inutil de 110 milioane de lei - VIDEO
Dr. Tudor Ciuhodaru, candidat la Primăria Iași

Dr. Tudor Ciuhodaru a transmis faptul că primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a mai împovărat cetățenii cu încă un credit de 110 milioane lei.

„Chirica ne-a mai împovărat ieri cu un nou credit, inutil, de 110 milioane de lei. Sunt deja peste 550 de milioane împrumutate în mai puţin de doi ani. Din acești bani ne-am ales doar cu un munte de cărbune, nefolosit, la CET și cu un munte de machete și promisiuni care se tot reiau de 10 ani. Nu a făcut măcar vreun drum, nu a făcut măcar vreun pod nici măcar vreo pasarelă și nu a modernizat nici CET-ul.
Nimic important de 10 ani! Doar datorii pe care urmează să le plătim noi toţi! Ajunge!”, a transmis dr. Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
  • mai „Anonim” paranoic, nu-i ajungi nici la degetul ala mic de la un picoare acestui mare Om al Medicinii si cetatean de onoare al Iasului.
    Ti-a zis Cirica ca a fost intai sofer al unui pichet? Iar vo bagat in gaura neagra de daotrii de nici nepotii tai nu ors sa poata plati dauna, ca iatr va umfla facturile de te cheleste pe cerebelul ala cu varza.

  • Invata limba romana sosocar haurit,sau toti din gasca asta santeti analfabeti.Prin cate partide a umblat doctorasul tau caruia cu mare sarg ii dai limbi in cwr?

  • În perioada 2008-2019 a fost deputat în Parlamentul României. Din 2008 până în ianuarie 2010 a fost la PSD. Din ianuarie 2010 până în februarie 2011, a fost deputat independent (ca românul, imparțial). Din februarie 2011 până în octombrie 2011 l-am găsit la Partidul Conservator (partidul lui Dan Voiculescu). Din 2012 a luat al doilea mandat de deputat, dar cu PP-DD (Partidul lui Dan Diaconescu). Din aprilie 2015 trece la UNPR (cel cu interesul național), iar în 2016 revine în PSD și mai câștigă un mandat de deputat. În 2019 ajunge europarlamentar pe lista PSD. În fine, în februarie 2024, aflăm că Tudor Ciuhodaru va fi candidatul AUR la Primăria Iașiului.

  • mancator de rahat turcesc la Tv , invitat cu cate 10 minute si cu factura taiata trimisa prin posta pentru mancat rahat…cateodata e in costum dar uita sa-si dea stetoscopul de la gat…..HAI SIKTIR SOARECULE

Adauga un comentariu