National

Dragobete 2021. Mesaje de dragoste pentru persoana iubită

Publicat: 23 feb. 2021
Dragobetele- Ziua prin care românii celebrază iubirea
Dragobetele- Ziua prin care românii celebrază iubirea

Dragobete 2021. Dragobetele este o sărbătoare românească care celebrează iubirea. Aceasta este sărbătorită în fiecare an pe data de 24 februarie. Putem spune că această zi este înrudită cu concepul american numit Valentine’s Day.

Această sărbătoare, în funcție de regiuni, poartă mai multe denumiri: Cap de primăvară, Sântion de primăvară, Ioan Dragobete, Drăgostitele, Năvalnicul sau Logodna. În România, pe lângă simbolurile clasice ale iubirii, există și o serie de tradiții și obiceiuri.

Mesaje de dragoste de trimis in ziua de Dragobete 2021

Un mesaj poate reprezenta cel mai ușor mod de vă exprima sentimentele față de persoanele iubite. De aceea, vă prezentăm numeroase variante de mesaje pe care le puteți trasnmite iubitei sau iubitului.

De asemenea ne-am gândit și la cei cărora nu le place această zi.

Mesaje de Dragobete pentru iubit/ă

Pentru că deseori inspirația ne lasă în momentele speciale, pentru a vă veni în ajutor, am pregătit o serie de mesaje care pot fi folosite cu ocazia zilei de Dragobete.

O scoică de platină-i inima mea, și perla iubirii se află în. Când scoica se sparge de stâncile reci să știi că perla iubirii rămâne pe veci.

Cu sunetul vocii tale reușești să-mi luminezi ziua. Ești totul pentru mine. Ai reușit să-mi aduci zâmbete și dragoste zilnic. Pot spune cu mâna pe inimă că am fost atât de binecuvântat pentru că Dumnezeu mi te-a trimis aici pentru mine.

Să știi că dacă un strop de ploaie va atinge gura ta, acela este un sărut trimis de mine.

Cum nicio floare nu înflorește dacă nu este udată, nicio fată nu ajunge să iubească până în momentul în care nu este sărutată.

Mesaje de Dragobete pentru soț/soție

Deși multe cupluri sesizează apariția monotoniei în cuplu, în special după o căsnicie lungă, o zi dedicată dragostei nu poate fi decât un moment prielnic pentru a-ți exprima sentimentele și pentru a reaprinde flacăra iubirii. Un mesaj de dragoste trimis pe telefon sau un bilețet lăsat pe masă lângă o cafea fierbinte pot reprezenta modul ideal de a începe ziua.

Mesaje de dragobete pentru soț:

Este atât de frumos să fii soțul meu. Este atât de drăguț să-ți simt sprijiul și să-ți aud râsul vesel. Inima mea este mai calmă și fericită alături de tine. Mereu știi să faci în așa fel încât să simt căldura și afecțiunea ta. Scumpul meu soț, te iubesc!

Lumea a devenit plină de culoare odată ce ne-am căsătorit. Sunt recunoscătoare că tu esti mereu lângă mine și reprezinți sprijinul meu în viață. Sunt cea mai fericită că te am! Te iubesc, dragule!

Destinul a fost darnic cu mine! Prin prezența ta în viața mea mi-a oferit soțul perfect, tatăl perfect, amantul perfect și prietenul de încredere. Doar alături de tine mă simt cea mai fericită femeie din lume. Tu esti persoana pe care oricând mă pot baza. Mângâierile și săruturile tale nu și-au pierdut din tandrețe deși au trecut ani de zile de când suntem împreună. Esti idealul și visul meu. Te iubesc enorm!

Mesaje de Dragobete pentru soție: 

Sunt conștient că cel mai bogat bărbat în locul meu te-ar fi acoperit cu cadouri, cel mai frumos te-ar prezenta tuturor starurilor iar cel mai inteligent, nu-mi imaginez ce ar mai putea face pentru tine. Totuși eu sunt cel mai îndrăgostit dintre bărbați. Consider că acesta este darul meu.

Tot ce iubim este frumos și tot ce-i frumos se iubește. Tu ești cea mai frumoasă femeie din lume pentru că ești atât de iubită. Îți dau cuvântul meu că așa va fi mereu.

Știu că o zi are douăzeci și patru de ore, o oră are șaizeci de minute și că un minut are șaizeci de secunde. Totuși, nimeni nu m-a avertizat că o secundă fără tine reprezintă o eternitate.

Mesaje amuzante de Dragobete

Pentru că dragostea poate fi foarte bine îmbinată cu umorul, mai jos v-am pregătit o selecție de mesaje amuzante cu care ve-ți aduce zâmbetul pe buze partenerei sau partenerului.

Ești totul pentru mine! Te iubesc cel mai mult, dar totuși nu mai mult decât mă iubesc pe mine.

Pentru că mă gândesc la tine dimineața nu pot mânca, la prânz nu mănânc pentru că în continuu mă gândesc la tine. Noaptea nu pot dormi pentru că mor de foame…

Sunt o victimă. Zâmbetul și privirea ta m-au fascinat. Iubirea ta m-a amețit. Esti un drog pentru mine. Dacă nu te văd curând voi intra în sevraj.

În cazul în care mi-aș pierde buzele, te-aș săruta cu ochii. În cazul î care mi-aș pierde ochii te-aș săruta cu inima. Dar dacă aș pierde-o cu siguranță aș găsi-o la tine. Te iubesc cu toată ființa mea!

Îți simți picioarele obosite? Asta se întâmplă pentru că ai alergat toată ziua prin mintea mea.

Sunt polițist și te arestez! Este ilegal să fii atât de sexy și frumoasă. Să știi că sentința este închisoare pe viață…în inima mea!

Urmează instrucțiunile:

– Apasă tasta 1 dacă dorești un sărut

– Apasă tasta 2 dacă vrei o îmbrățișare

– Apasă tasta 3 petru clipe de neuitat

– În cazul în care ți le dorești pe toate, tastează numărul meu de telefon.

Meme-uri de Dragobete

În cazul în care vă aflați în categoria persoanelor care s-au săturat de avalanșa de declarații siropoase de Dragobete ori de planurile celor apropiați cu privire la această zi, am pregătit o serie de MEME-uri care vă vor aduce zâmbetul pe buze în cazul în care nu agreați această sărbătoare dedicată iubirii.

Adauga un comentariu