Sport

Dragoș Nedelcu s-a accidentat grav când, în sfârșit, Gigi Becali l-a lăudat fără nicio reținere

Publicat: 16 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dragoș Nedelcu s-a accidentat grav când în sfârșit Gigi Becali l-a lăudat fără nicio reținere
Dragoș Nedelcu s-a accidentat grav, chiar când patronul său de la FCSB îl lăudase

Dragoș Nedelcu s-a accidentat grav exact când a fost unul dintre cei mai lăudați jucători de către Gigi Becali după meciul CFR Cluj-FCSB 1-0.

Dragoș Nedelcu, 23 de ani, a fost unul dintre cei mai lăudați jucători de către Gigi Becali după meciul CFR Cluj-FCSB 1-0.
Din păcate pentru jucătorul în discuție, acest mesaj rar din partea patronului vine după un meci în care s-a accidentat grav și ar putea sta pe tușă restul anului 2020.
Nedelcu nu se află printre favoriții lui Becali. Ba patronul echipei a încercat de mai multe ori să scape de el, chiar și dacă nu și-ar fi scos cheltuielile. În februarie l-a și anunțat ca transferat la MOL Vidi, în Ungaria. și voia 500.000 de euro împrumutul pe un an și încă un milion și jumătate de euro la transferul definitiv.
Totul a picat după ce Nedelcu a refuzat mutarea deși s-a dus în Ungaria pentru vizita medicală.

Gigi Becali l-a lăudat pe Dragoș Nedelcu într-un meci în care fotbalistul s-a accidentat grav

În minutele de prelungire ale meciului CFR Cluj-FCSB, Dragoș Nedelcu s-a prăbușit în spatele lui Susici urlând de durere. Era minutul 93:30 și toată lumea de pe teren se întreba ce a pățit Dragoș, care nu ajunsese să intre în contact cu jucătorul ardelenilor. A fost scos pe targă de pe teren, iar verdictul preliminar este ruptură de ligamente la genunchi. Deși Duckadam speră să nu fie atât de grav „pentru că nu a fost contact acolo”, dacă problema se confirmă, fotbalistul nu va mai juca restul anului.
Duminică seară, Nedelcu s-a aflat printre cei mai lăudați jucători de la echipă. O situație rară în cazul său pentru că Becali îl consideră cu nasul pe sus.

„Păi, eu nu vreau să joace simplu (n.r.- jucătorii de la FCSB). Eu vreau sa joace complicat, între linii, cum a făcut Nedelcu azi, extraordinar, verticalizează. Nu doar lateral, lateral. Vintilă are treaba asta, le strigă simplu, simplu. Bă, nu le mai spune atâta simplu, simplu. Ca nu dau milioane ca să joace simplu. Că jucătorul care e fricos și îi spui să joace și simplu atunci”, a spus Becali

Adauga un comentariu