Titlurile zilei

Drama din spatele morții femeii în vârstă de 79 de ani, din Pașcani: „Iartă-mă, iubita mea mămică, pentru orice greșeală de-a mea!”

Publicat: 30 nov. 2022
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Drama din spatele morții femeii în vârstă de 79 de ani din Pașcani Iartă-mă iubita mea mămică pentru orice greșeală de-a mea
Maria Negrea, femeia în vârstă de 79 de ani din Pașcani, care a dispărut de acasă în data de 27 noiembrie 2022 a fost găsită moartă pe un câmp

Maria Negrea, femeia în vârstă de 79 de ani, din Pașcani, care a dispărut de acasă, în data de 27 noiembrie 2022, a fost găsită moartă pe un câmp. Femeia ar fi plecat pur și simplu, cu hainele cu care stătea prin casă și nimeni nu a mai știut nimic de ea, timp de două zile

Maria Negrea a fost dată dispărută, în data de 27 noiembrie 2022, în jurul orei 16:00, deși plecase de acasă la ora 11:00. Fiica sa a crezut până în ultimul moment că femeia va fi găsită, sperând că cineva a văzut-o pe străzi și s-a gândit să o ia la căldură. În dimineața zilei de 29 noiembrie 2022 avea să afle că propria mamă a încetat din viață.

Paula Petrea: „Cum să nu o vadă nimeni, îmbrăcată sumar, în sandale? Cum e posibil?”

o imagine cu Maria Negrea
Fiica sa a crezut până în ultimul moment că mama sa va fi găsită, sperând că cineva a văzut-o pe străzi și s-a gândit s-o ia la căldură

Maria Negrea a plecat de acasă în data de 27 noiembrie 2022, în jurul orei 11:00, fiind îmbrăcată destul de subțire pentru perioada aceasta. Fiica bătrânei, Paula Petrea, nu se afla la domiciliu când mama sa a dispărut. Din spusele sale, bătrâna se deplasa destul de greu și avea momente în care își pierdea memoria, fiind destul de confuză.

De asemenea, avea și probleme cu tensiunea. Femeia a fost văzută ultima dată pe 28 noiembrie 2022, în jurul orei 10:00. Era în papuci de casă și rău îmbrăcată, dar niciunul din trecătorii care au observat-o nu s-a sesizat s-o întrebe ce caută pe străzi. Lipsa de spirit civic a locuitorilor din Pașcani i-a adus femeii sfârșitul.

„Mă întreb… cum să nu o vadă nimeni, îmbrăcată sumar, în sandale, cum e posibil? Mergea foarte greu, era dezbrăcată, fără nimic pe cap și confuză. A fost văzută în jur de ora 10:00. Păcat că doamna nu a întrebat-o nimic, văzând-o în papuci și rău îmbrăcată. Ar fi salvat situația”, a declarat Paula Petrea, fiica Mariei Negrea.

o imagine cu Maria Negrea
Bătrâna se deplasa destul de greu și avea momente în care își pierdea memoria, fiind destul de confuză

Femeia în vârstă de 79 de ani, din Pașcani, a fost găsită moartă!

Fiica femeii decedate, Paula Petrea,  a transmis un mesaj sfâșietor pentru cea care i-a dat viață
Fiica femeii decedate, Paula Petrea,  a transmis un mesaj sfâșietor pentru cea care i-a dat viață

Paula Petrea a sperat până în ultimul moment că mama sa va fi găsită sau că se va întoarce singură acasă. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, femeia fiind găsită moartă, în dimineața zilei de 29 noiembrie 2022, pe un câmp din municipiului Pașcani.

„În dimineața zilei de 29.11.2022, Poliția Municipiului Pașcani a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe un teren arabil din municipiul Pașcani se află cadavrul unei femei. La fața locului, polițiștii au stabilit că persoana decedată este femeia sesizată ca dispărută de familie, la data de 27.11.2022. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Fiica femeii decedate, Paula Petrea, a transmis un mesaj sfâșietor pentru cea care i-a dat viață.

„Dumnezeu să te ierte, mama mea scumpa! Îmi pare rău că ai plecat în lumea de dincolo, rătăcită… Te iubesc din tot sufletul și știu că și tu m-ai iubit cu toată inima. Ai fost cea mai bună mamă și o femeie de treabă și sufletistă! Ai suferit mult… numai bunul Dumnezeu știe cât te-ai zbătut în viața asta pentru noi două… Iartă-mă, iubita mea mămică, pentru orice greșeală de-a mea… Nu credeam că o să pleci așa curând… Dumnezeu să te ierte și să te ducă într-un loc luminos, unde nu este suferință…Te îmbrățișez cu gândul mereu la tine! Te iubesc, mămica mea dragă”, a transmis fiica femeii în vârstă de 79 de ani, găsită moartă pe un câmp din Pașcani.

Comentarii
  • Eu unul as zice ca pentru lipsa crasa de spirit civic, toti locuitorii orasului sa fie spanzurati in zori pe stadion.
    Iar mesajul…ce frumusete ! Unde a fost rostita asemenea cuvantare ? Si…de ce nu publicati si raspunsul destinatarei ?

  • Nu este nimeni de vina ptr. ce s a întâmplat …da ,poate a fost observata doamna dar nu poți sa te duci asa de nebun sa te bagi în seama sa ..ce?și în plus dacă știi ca are niște probleme ,mergi imediat la politie de cum n ai găsit-o în casa..nu sunt oamenii de pe strada de vina ca nu au observat niște detalii.(sandale,îmbrăcăminte proasta ,etc.)ca la ce vremuri vin ,or sa arate mulți oameni asa.

  • Saturația de ,,Nu atinge…ca murdărești…,,,,stai acolo…nu te baga…,,sau ,,…Când scap odată de tine…,,sunt surse din ce in ce mai des folosite de așa zis -,,Cei Dragi,, și care rReperate și Azi și Mâine și Poimane conduc pe cel care Produce numitul Deranj și Disconfort pe acest Drum.Acest caz este un MESAJ DE ATENȚIONARE cu un grad de Înaltă Avertizare Atat pentru Copii cât și pentru Parinti.Cei din jur nu sunt obligati sa stea pe câmp și nici pe malul apelor In poziție de salvatori,sigur dacă cineva ar fi văzut o ar fi oprit o,suntem un popor uman Inca-oricât ar vrea cineva sa ne degradeze transferând vinovăția lor pe spatele nostru.In ochii bătrânei mame se observa Tristețea și neputința și in ochii fiicei saturația și reactivitatea.E util și important sa privim lucrurile un pic mai atent înainte de a caută vinovații in exterior.Pacat de Mama Păcat de Fiica.Regretele sunt tardive.

Adauga un comentariu