National

Drama lui Alex Dima. Sotia lui a murit din cauza cancerului

Publicat: 15 mai 2019
Alex Dima si Monica Dascalu cu o masa de Paste
Alex Dima si Monica Dascalu

Este cunoscut in mass-media autohtona si considerat un adevarat profesionist. Cu emisiunea ”Romania, te iubesc”, Alex Dima a reusit sa atinga cote excelente ale ratingului. Dar, ca orice om, Alex a trecut si prin momente mai mult decat dificile in viata. Iar drama sa – de care nu se va putea desprinde niciodata – este aceea ca sotia i-a murit din cauza unei boli incurabile.

Nu este un vorbaret, iar despre viata personala spune foarte putin. Alex Dima isi traieste durerea resimtita acum 11 ani cu demnitate. A ramas vaduv in urma cu 11 ani, sotia lui murind din cauza unei boli incurabile care face atatea si atatea victime, cancerul. Trecuse doar un an si sase luni decat Alex si sotia sa devenisera parintii unei fetite, Sara.

Vezi si: Mircea Badea, atac devastator la Alex Dima de la Pro TV: ”Acest tasti-basti…

Alex Dima a marturisit, intr-un dialog cu Andreea Esca, ca tocmai Sara sa a fost cea care l-a facut sa poata depasi momentul teribil din viata sa: ”E cumplit cand afli o astfel de veste. Probabil daca nu era Sara, nu stiu ce s-ar fi intamplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai stiati nimic de mine niciodata in Romania, pentru ca am avut foarte multa ura pe locul acesta. Pe locul asta pentru ca (sotia mea-n.r.) a ajuns intr-un spital, la un doctor care nu a tratat-o asa cum trebuie si puteam sa aflam din vreme ce i s-a intamplat, ce i se intampla, de fapt”, a spus Alex Dima.

Sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu