Local

Drum din Tomeşti, blocat de o macara ce s-a defectat în mijlocul şoselei

Publicat: 23 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Drum din Tomeşti blocat de o macara ce s-a defectat în mijlocul şoselei
Un drum din Tomeşti a fost blocat. O macara ce se afla în zonă s-a defectat şi a blocat întregul trafic

Un drum din Tomeşti a fost blocat. O macara ce se afla în zonă s-a defectat şi a blocat întregul trafic.

La faţa locului se va deplasa un echipaj de la Rutieră care va dirija traficul până când artera va fi deblocata.

În momentul de faţă nu se cunoaşte motivul care a condus la defectarea utilajului de mari dimensiuni.

Trafic blocat și în localitatea Lețcani

Dacă pe strada din Tomești traficul a fost blocat după ce o macara s-a defectat, în localitatea Lețcani din județul Iași traficul a fost blocat din cauza unui accident rutier. În accident au fost implicate mai multe autovehicule, iar la fata locului s-au deplsat mai multe echipaje de politie dar si un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) și un Echipaj de Prim Ajutor (EPA). In urma accidentului rutier mai multe persoane s-au ales cu rani, insa din fericire oate sunt constiente.

„Un accident rutier s-a produs în localitatea Lețcani din Iași. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă dar şi un echipaj de prim ajutor. S-au deplasat 10 subofiţeri din cadrul Departamentului 1 Pompieri Iași. Există 4 persoane rănite dar care sunt conştiente”, susţin autorităţile din Iași.

Trei autoturisme au fost implicate în coliziune, dintre care două marcă Skoda şi un Opel. S-a înregistrat o singură victimă din autoturismul Opel. Aceasta a fost transportată la spital. Unul dintre şoferii de pe autoturismul Skoda a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Traficul se desfăşoară cu dificultate, fiind dirijat. Se circulă doar pe un sens de mers

S-a încheiat anchetă internă a companiei de transport public

În urmă cu câteva zile o fetiţă a fost spulberata pe trecerea de pietoni de către un autobuz. După o anchetă internă reprezentanţii CTP au constatat faptul că că șoferul de autobuz care a lovit o minoră în vârstă de 15 ani pe trecerea de pietoni este vinovat!

“S-a stabilit în urma verificărilor ca șoferul este sută la sută vinovat. Nu a băut cu o seară înainte! A băut în timpul programului! Nu tolerăm un astfel de comportament ! Contractul de munca i-a fost desfăcut. Urmează să primim și rezultatele anchetei efectuate de IPJ”, a declarat Cristian Stoica, directorul CTP Iaşi.

În cabina şoferului a fost găsit un pet de bere

Oamenii legii au descoperit în cabina şoferului un pet de bere, acesta susţine că în acea sticlă avea apă. Șoferul regretă cele întâmplate și se roagă pentru o minune. După accident, acesta s-a deplasat la Spitalul de Copii „Sf. Maria”, unde a ajuns adolescenta, ca să vadă care este starea de sănătate a copilei.

„Sunt vinovat! Îmi asum răspunderea. Ce poți să faci altceva? Nu am probleme. În sticla de bere care a apărut în poze era apă, aveam apă acolo. Sticla s-a găsit și a rămas în mașină. Am pus apă în sticlă. Am vrut să merg după accident la Spitalul de Copii, unde era fata internată, mi-au spus că nu pot merge să iau legătura cu doctorii, să văd ce se întâmplă, dar am mers și am înțeles că au mutat-o la neurochirurgie. Eu ce pot să spun? Îmi pare nespus de rău! Îmi asum vina. Nu am ce să fac, decât să mă rog ca fata să se facă bine, asta este cel mai important acum. Și eu am copil și știu ce înseamnă, putea să fie faţă mea acolo. Sunt om și eu”, a mai spus șoferul.

Adauga un comentariu