Sport

Dumitru Dragomir a explodat după eşecul României: Am fost praf! Nu avem valoare

Publicat: 16 nov. 2019

Dumitru Dragomir a explodat după eşecul României în fata Suediei. Dumitru Dragomir a afirmat că ar trebui schimbări majore la echipa naţională. Fostul şef al LPF a spus că Mirel Radoi poate fi o variantă pentru banca seniorilor.

„Am fost praf de tot în prima repriză. Nu l-am văzut pe Deac să joace așa de prost niciodată. Eu v-am spus că nu avem valoare să trecem de Suedia. Poate că dacă îl aveam pe teren pe Gică Hagi și pe cei din generația lui ne calificam la Campionatul European, dar cu ce avem acum în echipă să zicem mersi că am scăpat așa ieftin. Dacă Suedia își punea mintea cu noi, ne umplea poarta.

Trebuie să mai aducem încă vreo trei jucători de la tineret, iar eu zic că naționala mare trebuie să i-o dăm pe mână lui Mirel Radoi. Îl avem și pe copilul ăla Mihăilă. Este bine să fie promovat cât mai repede, deoarece copiii au valoare. Îl avem și pe Radu. Dacă vom juca așa la baraj, atunci vă spun sincer că nu avem nicio șansă. Acolo nu vom întâlni echipe ca Feroe sau Malta”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Echipa națională a României a ratat șansa calificării la Campionatul European din 2020, după ce vineri seară, 15 noiembrie, a pierdut, pe teren propriu, în fața Suediei, scor 0-2. Pentru prima reprezentativă urmează ultimul meci din aceste preliminari, la Madrid, cu Spania, luni, 18 noiembrie, de la ora 21:45.loading...

Adauga un comentariu