Actualitate

După ce Klaus Iohannis a atacat PSD, Marcel Ciolacu a răbufnit: ”Toată lumea s-a săturat de această placă”

Publicat: 02 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
După ce Klaus Iohannis a atacat PSD Marcel Ciolacu a răbufnit Toată lumea s-a săturat de această placă
Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a trimis un mesaj în contextul participării la ședința solemnă dedicată Zilei de 1 Decembrie

După ce Klaus Iohannis a atacat PSD, Marcel Ciolacu a răbufnit: ”Toată lumea s-a săturat de această placă”. Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, Klaus Iohannis a atacat, din nou, PSD. Tocmai de aceea, Marcel Ciolacu a declarat că este sătul să audă mereu aceeași placă.

„Toată lumea este vinovată, mai puțin guvernul său. Nimeni nu știe cum se deschid școlile sau cum se vor desfășura alegerile.

Toată lumea s-a săturat de această placă. Cum să acuzi moțiunea că depune moțiune? Știu că deputatului de Arad i s-a promis un post de secretar de stat la Transporturi.

PSD a fost de vină pentru că s-a depus moțiunea de cenzură.

Președintele României a devenit președintele PNL-ului și la fiecare ieșire înjură partidul din opoziție”, a spus Marcel Ciolacu.

De asemenea, într-o intervenție telefonică la Antena 3, președintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că Iohannis trebuie să intre urgent în haina de președinte sau să dea un decret să desființeze PSD, să desființeze Parlamentul, să suspende Constituția, să rămână doar el și PNL în țară.

Marcel Ciolacu, despre acordarea unui bonus salarial profesorilor: „Şi ei sunt acum în linia întâi”. După ce Klaus Iohannis a atacat PSD, Ciolacu a răbufnit: ”Toată lumea s-a săturat de această placă”

Președintele interimar al PSD propune acordarea unui bonus salarial pentru cadrele didactice şi personalul şcolar auxiliar în contextul redeschiderii unităților de învățământ pe fondul pandemiei de COVID-19.

Miercuri, 2 septembrie 2020, Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, a afirmat faptul că nu se va permite ca Executivul condus de Ludovic Orban să își bată joc de personalul din învățământ și pensionari. Având în vedere faptul că profesorii se află și ei în prima linie de luptă cu noul coronavirus, gruparea social-democrată propune acordarea unui bonus salarial.

„PSD nu acceptă ca Guvernul PNL să îşi bată joc de profesori şi pensionari! De asta propunem acordarea unui bonus salarial pentru profesori şi personalul şcolar auxiliar, pentru că şi ei sunt acum în linia întâi odată cu deschiderea şcolilor, dar şi respectarea legii în privinţa creşterii pensiilor”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, ”Orban are majoritate în Parlament împreună cu aliaţii săi USR, PMP şi UDMR”.

„Să îşi asume respingerea acestor propuneri şi să nu mai caute vinovaţi pentru că nu mai au nicio scuză. Sau aveţi majoritate numai când vreţi să rămâneţi pe funcţii?!”, mai spune Ciolacu.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, deranjată de întrebările jurnaliştilor legate de salariilor profesorilor

Violeta Alexandru, ministrul Muncii s-a arătat deranjată de întrebările jurnaliştilor legate de mărirea salariilor profesorilor. O jurnalistă i-a adresat o întrebare incomoda Violetei Alexandru.

O jurnalistă a iscat o reacţie dură din partea ministrului Muncii. Aceasta a întrebat-o pe Violeta Alexandru dacă profesorii merita să primească salarii mai mari. Violeta Alexandru s-a arătat iritată de întrebare, afirmând că nu este ea în măsură să spună dacă cineva merita sau nu merită o mărire de salariu, dar nici ministerul Muncii nu este singurul care decide referitor la salariile de la stat:

„Cum aș putea să vă răspund la întrebarea dacă merită sau nu? Cine aș fi eu ca să apreciez dacă cineva merită sau nu merită? Nu punem întrebarea dacă merită! Nu sunt singura care decide asupra salariilor profesorilor. Aceasta este o decizie de echipă. Sunt într-o funcție publică în care trebuie să am în primul rând rezultate și eficiență. (…) Dacă merită, dacă ar fi bine, dacă ar fi bine să, după părerea mea nu fac decât să tensioneze anumite categorii socio-profesionale”, a spus Violeta Alexandru la Palatul Parlamentului.

Adauga un comentariu