Cancan ultimă oră

După ce nu s-a mai afișat cu iubitul, Ruby a rupt tăcerea și a recunoscut! Mai este sau nu într-o relație?

Publicat: 22 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
După ce nu s-a mai afișat cu iubitul Ruby a rupt tăcerea și a recunoscut Mai este sau nu într-o relație
Ruby este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din showbiz-ul autohton

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România! Este foarte activă pe social media, având o comunitate de 1,5 milioane de urmăritori. Apare mereu în ipostaze incendiare, iar reacțiile fanilor nu întârzie să apară niciodată.

Are o carieră artistică de invidiat și nu încetează niciodată să surprindă.

Ruby își trăiește visul în fiecare zi

La ora actuală, Ruby se numără printre cei mai ascultați artiști de la noi din țară. Aceasta își iubește extrem de mult meseria și fanii. Tot ce face, face pentru ei și încearcă mereu să nu fie la fel ca și colegii ei de breaslă, să iasă din tipare.

Într-un interviu, cântăreața a spus care este visul ei cel mai mare atunci când vine vorba de muzică și ce vrea să facă pe viitor, atât pe plan profesional, cât și personal.

„Eu îmi trăiesc visul în fiecare zi și în continuare îmi doresc să evoluez încontinuu. Nu există un maxim pe care îmi doresc să îl ating, pentru că nu am limită în evoluția mea. Îmi doresc să continui să mă îmbogățesc artistic și sufletește prin ceea ce fac și bineînțeles și financiar, de ce nu. Muncesc, făcând ceea ce iubesc cel mai mult. Nu aș putea spune că am un vis, visul meu se petrece în fiecare zi.”, a mărturisit Ruby.

Mai sunt Ruby și iubitul ei împreună?

Cu toții știu că Ruby formează un cuplu cu iubitul ei, Robert, de mai bine de 9 ani. Cei doi au participat împreună la diverse show-uri televizate, unde s-a văzut cât de mult se iubesc. De ceva timp, totuși, nu au mai postat fotografii împreună, lucru care a ridicat un semn de întrebare asupra fanilor.

De aici, au început zvonuri cum că artista ar fi singură, nu ar mai fi într-o relație, așteptând ca la un moment dat să spună în ce status se află din punct de vedere sentimental. Răspunsul a venit, iar Ruby a recunoscut.

„Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular.”, a declarat Ruby.

Adauga un comentariu