Cancan

După ce şi-a urcat internetul în cap declarând că nu vrea copii, de Crăciun Delia a făcut o nouă afirmaţie care i-a şocat pe fani

Publicat: 27 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
După ce şi-a urcat internetul în cap declarând că nu vrea copii de Crăciun Delia a făcut o nouă afirmaţie care i-a şocat pe fani
Delia Matache a facut o noua declaratie in cadrul emisiunii iUmor

Jurații de la iUmor – Delia, Costel și Cheloo, au fost acompaniați chiar de Moș Crăciun. Atmosfera din platoul de filmare a fost plină de veselie. Pe scena show-lui a urcat și Grinch care a făcut un roast la adresa moșului, a lui Dan Badea, dar și a juraților.

Delia a făcut o nouă afirmaţie care i-a şocat pe fani

Grinch le-a transmis telespectatorilor un mesaj cu ocazia sărbătorilor, iar jurații au fost întrebați cum s-au pregătit pentru Crăciun.

„Noi, de Crăciun, facem cozonaci, facem sarmale, facem piftie și cartofi la cuptor”, a declarat Delia.

Mai mult, a spsu că dacă va avea un copil îi va spune din prima că Moș Crăciun nu exsită.

„Dacă e să am vreodată un copil, eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există”.

Toți au rămas mască la auzul acestor vorbe, inclusiv Moș Crăciun. Singurul care s-a bucurat a fost Grinch: „Da, da, așa să facă”.

De ce nu vrea Delia copii

Artista a mărturisit că nu își dorește un copil, la fel cum vor majoritatea femeilor.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta.

Delia și Răzvan Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. La vârsta de 40 de ani, vedeta se bucură din plin de celebritate și se află într-o formă fizică de invidiat.

Artista arată spectaculos și nu ezită să pozeze sexy pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Delia Matache este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu apariții extravagante și îndrăznețe.

Dincolo de lumina reflectoarelor, cântăreața are o căsnicie frumoasă și radiază de fericire alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, iar de atunci sunt de nedespărțit. Partenerul de viață al artistei este un prosper om de afaceri și se ocupă inclusiv de proiectele muzicale ale soției sale. Delia Matache are doar cuvinte de laudă pentru Răzvan Munteanu, bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și îi este alături mereu.

Adauga un comentariu