Cancan

Motivul pentru care Delia nu vrea să facă un copil acum. Ce i-a spus artista Andrei Măruță

Publicat: 17 mai 2021
Delia copil
Delia are tot ce și-ar putea dori o femeie, mai puțin un copil

Îndrăgita artistă Delia Matache încă nu are un copil până acum, astfel că multă lume se întreabă dacă nu cumva are o problemă medicală. Aceasta este considerată una dintre cele mai bune voci ale României și un soț care o adoră, însă din familia ei lipsește ceva… Probabil faptul că nu a devenit deocamdată mamă este tocmai motivul pentru care blondina nu este pe deplin fericită.

Delia Matache este considerată una dintre cele mai bune voci de la noi și are o carieră fulminantă. În plan personal are un soț care o adoră, cei doi formând o familie fericită, însă puțină lume știe ce durere se află în sufletul Deliei. Atfel, chiar dacă are tot ce își dorește de la viață, ceva lipsește din viața ei! Chiar dacă are milioane de fani în toată țara, Delia nu este pe deplin fericită, pentru că nu are poate cel mai important lucru – un copil.

Cu toate că formează o familie fericită cu soțul ei Răzvan, puțini știu durerea care se află în sufletul Deliei. Delia i-a spus Andrei motivul pentru care nu vrea să nască deocamdată. Recent, cele două artiste s-au întâlnit în podcast-ul lui Cătălin Măruță și au vorbit fără perdea despre viața și cariera lor. Deși lumea credea că Delia și Andra sunt rivale, cântărețele au demonstrat contrariul. Ce a răspuns Delia când a fost întrebată de ce nu vrea să devină mamă prea curând?

De ce nu are Delia copil

Două dintre cele mai talentate și apreciate artiste din România s-au întâlnit și au povestit despre viețile lor. Andra, a invitat-o pe Delia Matache în podcast-ul lui Cătălin Măruță, dar de această dată ea a fost moderatorul. Deși toată lumea le credea rivale, Andra și Delia le-au arătat că relația lor este una de prietenie. Blondina a răspuns la mai multe întrebări, aceasta spunându-i Andrei când are de gând să devină mămică. Soția lui Răzvan Munteanu a declarat că îi este teamă de lumea în care trăim și că îi este frică de mărirea familiei în momentul de față.

Delia susține că prezentul este nesigur pentru venirea pe lume a unui copil, din cauza schimbărilor radicale care au apărut de-a lungul timpului. Artista se gândește la vremea când copilul ei va pleca în lume și se va lovi de cele mai grele momente, motiv pentru care nu vrea să facă un copil acum.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

Ce spune Delia despre rolul de mămică

Și totuși, de-a lungul timpului, au existat destule zvonuri cum că Delia ar fi însărcinată, dar până la urmă nu s-au adeverit. Pe de altă parte, Delia este de părere că va fi o mamă cool și mișto. Cu toate astea, artista vrea să-și mai ofere puțin timp, pentru că nu se simte pregătită pentru acest pas.

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus jurata de la X Factor.

Delia, 39 de ani, trăiește o minunată poveste de dragoste alături de Răzvan Munteanu. Cei doi sunt împreună de aproape 11 ani, iar după doi ani de relație au decis să facă pasul cel mare. Delia și Răzvan nu au numai o relație personală, ci și una profesională, acesta fiind managerul ei.

Adauga un comentariu