Actualitate

După eliberarea lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu a oferit mai multe declaraţii: Mai sunt și magistrați curajoși

Publicat: 15 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
După eliberarea lui Liviu Dragnea Codrin Ștefănescu a oferit mai multe declaraţii Mai sunt și magistrați curajoși
Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu

Vestea zilei în România după ce Liviu Dragnea va fi eliberat condiţionat. Magistraţii din cadrul Tribunalului Giurgiu au decis că Liviu Dragnea îndeplineşte condiţiile minime pentru eliberare. Chestionat asupra deciziei, Codrin Ştefănescu a explicat faptul că este bucuros de veste şi că Irina, iubita lui Dragnea, se va deplasa la tribunal pentru a se întâlni cu fostul lider PSD:

„Irina o să meargă la penitenciar în câteva ore. Cu foarte multă speranță. Există în România magistrați care respectă legea și magistrați curajoși care nu cedează la presiuni. (…) El este așteptat de foarte mulți prieteni, de familie”, a fost prima reacție a lui Codrin Ștefănescu, la Antena3.

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat din închisoare

Fostul lider PSD a aflat vestea în penitenciarul în care este închis. Așadar, Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat din închisoare:

„Am primit vestea asta cu lacrimi de bucurie. Sunt emoționată, am așteptat această veste. Astăzi plecăm spre București. Liviu Dragnea spera foarte tare să fie eliberat. Eu sunt superstițioasă, nu am vorbit nimic. Se va trimite minuta, se vor îndeplini formațiunile. Cred că instanța a fost convinsă de tot, Aici am găsit niște magistrați corecți.”, a declarat Teodosiu.

Adauga un comentariu