Prima pagină » Actualitate » Durere fără margini pentru părinții gravidei ucise de patronul magazinului unde lucra. Beatrice ar fi împlinit astăzi 25 de ani: „În loc să aprindem lumânările tortului, aprindem lumina candelei”

Durere fără margini pentru părinții gravidei ucise de patronul magazinului unde lucra. Beatrice ar fi împlinit astăzi 25 de ani: „În loc să aprindem lumânările tortului, aprindem lumina candelei”

19 mai 2024, 16:40,
în Actualitate

Părinții Ioanei Beatrice s-au întors în țară pentru proces. La jumătate de an de la tragedie, aceștia sunt încă în stare de șoc.

În urmă cu doar câteva luni, Ioana Beatrice a fost omorâtă cu sânge rece de către patronul magazinului unde lucra. Bărbatul în vârstă de 72 de ani a bănuit-o de furt, iar de aici și până la tragedie a mai fost doar un pas.

Părinții tinerei gravide îl vor vedea acum pentru prima dată pe cel care le-a omorât fiica. Cei doi au venit din Italia pentru că luni va avea loc prima înfățișare din proces. Sunt momente extrem de grele pentru tatăl și mama Ioanei Beatrice, care nu pot accepta nici acum faptul că fiica lor a fost ucisă cu bestialitate.

Părinții Ioanei Beatrice își strigă durerea

A trecut jumătate de an de la tragedia din sectorul 3 al Capitalei, care a îngrozit pe toată lumea. Ioana Beatrice avea doar 24 de ani și o mulțime de visuri. Urma să devină mamă alături de partenerul său de viață, însă totul s-a transformat într-un coșmar, după ce patronul magazinului unde lucra a ucis-o cu bestialitate. Bărbatul în vârstă de 72 de ani și-a recunoscut fapta și chiar a povestit tot ce s-a întâmplat.

Acum, părinții tinerei s-au întors în țară pentru proces, iar aceștia îl vor vedea pentru prima dată pe cel care le-a ucis fiica. În ciuda faptului că cei doi au ajuns în București la o oră înaintată, au mers pentru prima oară la mormântul fiicei lor pentru a-i aprinde o lumânare. Fata ar fi trebuit să împlinească vârsta de 25 de ani.

„Astăzi, se făceau 25 de ani și peste un pic îmi dăruiai o nepoțică. În loc să aprindem lumânările tortului, aprindem lumina candelei. Aș vrea să te strâng în brațe, să te țin strâns de mână și să nu te mai las să pleci de lângă mine, dar, din păcate, cuvintele astea sunt de prisos. Odată și odată sper să ne revedem acolo sus. Te iubesc, îngerul meu, și îți promit că voi încerca să merg înainte, chiar dacă uneori simt că nu mai pot.

La mulți ani, sufletul meu curat!” , a fost mesajul postat de mama tinerei, Mihaela Ghibirdic.

Tatăl vitreg al lui Beatrice, declarații emoționante

Valeriu Ungureanu era tatăl vitreg al Ioanei Beatrice, însă acesta spune că a considerat-o mereu ca fiind propria fiică.

A crescut-o de când avea 3 ani și aveau o relație extrem de apropiată. Tocmai de aceea, vestea că a fost ucisă de patronul magazinului a căzut ca un șoc și nu poate accepta nici acum asta.

Mai mult decât atât, acesta spune că îl cunoștea din vedere pe cel care i-a omorât fiica vitregă cu bestialitate, însă luni îl va vedea în cadrul procesului.

„Avem sufletul distrus, cred că orice persoană care a pierdut pe cineva drag știe prin ce trecem.

Altcineva nu poate înțelege ce înseamnă o asemenea pierdere. Ne este foarte greu. Noi am venit în țară pentru că este procesul. I-am dus cu toții flori la mormânt. Noi, familia, cât și prietenul ei, alături de care a petrecut mai bine de zece ani. Noi am ajuns marți seară, la ora 22.00, în țară, și prima oprire a fost direct la locul de veci”, a spus Valeriu Ungureanu pentru Gândul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *