Magazin

E cea mai suparata videochatista din Romania! Plange in hohote in fata clientilor care vor sa o vada goala. Pentru asta castiga 73.000 de dolari – VIDEO

Publicat: 08 feb. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

O tanara videochatista din Romania e vedeta pe siteul de umor pornografic efukt.com Ea a fost prezentata drept „O superbunaciune de videochatista, posibil bipolara, din Romania are o zi mai proasta si nu intelege de ce toti idiotii vor sa o vada goala pe gratis iar ea castiga doar 70.000 de dolari pe an!”.

Bineinteles ca descrierea paleste in comparatie cu continutul propriu-zis al clipului! O tanara firava, bruneta, bine proportionata incepe sa strige dezamagita in fata camerei de filmat prin care sute de persoane privesc cat de nedreapta este viata! „Este jobul meu sa-mi mangai pasarica zi de zi, asa e! Imi ia cinci zile sa castig 1.000 de dolari! Vorbiti ca niste cretini! Vorbiti serios sau faceti misto de mine?! Faceti misto de mine?!”, le reproseaza ea admiratorilor virtuali in hohote de plans, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: INCREDIBIL! Castiga 9.000 de dolari pe luna fara sa faca nimic, in fata unui webcam

Nu dureaza mult si isi ridica bluza spunand, toata un zambet: „Ok, iata pasarica!” Tristetea se reinstaleaza rapid, iar bruneta reia tonul plangacios. „Da, v-am aratat pasarica si imediat 500 de idioti s-au conectat la camera mea! Uimitor! Exact asta imi doream, o camera plina cu 500 de idioti care imi cer sa ma dezbrac pe gratis!”, este dialogul halucinant al tinerei.

Pentru o fractiune de secunda, Mihaela le-a aratat admiratorilor virtuali pasarica, in speranta ca acestia ii vor transfera bani. In schimb, la camera ei s-au conectat imediat 500 de utilizatori care i-au cerut sa se dezbrace pe gratis. Tanara a cedat nervos!

Citeste si: Caz fara precedent! Angajata unui videochat a fost santajata de o colega de serviciu

Filmuletul a facut furori si intre internautii romani, clipul devenind viral. Astfel, tanara a fost identificata, in Romania, de publicatia online „Idei si subterfugii”. „Mihaela C. are 22 de ani si e originara din orasul Turnu Magurele. In prezent locuieste in Bucuresti unde este studenta, dar ca ocupatie are o activitate mai putin ortodoxa si anume videochatul”, arata publicatia online.

Daca Mihaela are dreptate si castiga intr-adevar aproximativ 1.000 de dolari in cinci zile, acest lucru inseamna ca intr-un an tanara incaseaza din dezbracat in fata camerei video pe Internet fabuloasa suma de 73.000 de dolari! Adica vreo 53.000 de euro!

Adauga un comentariu