Local

E.On își bate joc de clienți! În zona Bucium s-a întrerupt curentul de zeci de ori în doar câteva ore. Românii nu vă mai vor! Plecați acasă!

Publicat: 08 dec. 2020
E.ON România își bate joc de români și de ieșeni
E.ON România își bate joc de români și de ieșeni

Numai ieri și astăzi, în zona Bucium s-a întrerupt curentul de zeci de ori, spre disperarea locuitorilor, care riscă să rămână fără aparatura din casă din cauza indiferenței germanilor de la E.On.

Compania germană E.On își bate joc de români! Numai ieri și astăzi, în zona Bucium s-a întrerupt curentul de zeci de ori, spre disperarea locuitorilor, care riscă să rămână fără aparatura din casă din cauza indiferenței germanilor de la E.On. De exemplu astăzi, în intervalul orar 9.00 – 10.30, furnizarea energiei electrice s-a întrerupt de câteva ori, iar răspunsul operatorului de la Deranjamente E.On a fost stupefiant: „știm că sunt lucrări în zonă, în cursul zilei de astăzi se va rezolva”. Practic, abonații E.On din Bucium ar trebui să stea azi fără curent, numai pentru ce firma germană nu a investit niciun euro în extinderea și modernizarea rețelei electrice. În tot acest timp, televizoarele, centralele termice, calculatoarele se defectează din cauza zecilor de fluctuații de curent care se înregistrează în fiecare zi.
Investiții zero, profit uriaș care este scos din țară: aceasta este rețeta E.On pentru România. În tot acest timp, în România această companie are sedii luxoase, angajați care îi sfidează pe clienți, tarife uriașe la energia electrică, dar nu investesc un euro în infrastructură. Poate că ar fi timpul ca altă firmă să vină și să preia distribuția de curent, iar politicienii din România să ia măsuri cu aceste multinaționale care culeg saci de bani, fără să presteze servicii.

Sute de oameni revoltați așteaptă cu orele la cozi interminabile

De altfel, centrul de relații cu clienții al E.ON România din Iași este înconjurat zilnic de sute de oameni revoltați care așteaptă cu orele la cozi interminabile. Oamenii, majoritatea bătrâni trecuți de vârsta a treia, se așază încă de la orele dimineții la rând în fața sediului E.ON pentru a rezolva diverse probleme care nu au putut fi rezolvate prin telefon sau prin internet de angajații E.ON până acum. Marea nemulțumire a oamenilor este că sunt nevoiți să stea cu orele la coadă, uneori de dimineața până seara, iar asta pentru că funcționează doar 3 din cele 27 de ghișee din Centrul de Servicii Clienți al E.ON situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1 A din Iași.

O companie germană ne umilește în propria noastră țară

Este inadmisibil cum o companie germană te umilește în propria ta țară, refuză să dea explicații pentru miile de întreruperi ale curentului electric și te obligă să stai la cozi, ore în șir, doar pentru a face o sesizare, pe care oricum nu o ia nimeni în seamă. Vă prezentăm mai jos lista membrilor actuali ai Consiliului Director (CA) de la SC E.ON România SA. Aceștia sunt oamenii care se îmbogățesc pe spatele românilor și care-și bat joc de clienți, cu complicitatea autorităților.
Daca și voi aveți probleme cu E.ON, dați-ne un e-mail pe adresa stiri@bzi.ro, în care să denunțați abuzurile companiei germane. De asemenea, vă puteți prezenta problemele și la rubrica de comentarii de pe site-ul www.bzi.ro

consiliul directorial EON

consiliul directorial EON
consiliul directorial EON
Comentarii
 • Vaiiii, pai cum asa, haideti la proteste daca situatia e asa de rea!
  #rezist…. Doar ati dat jos un guvern si m#ie Psd, doar ca V AU MARIT SALARIUL MINIM PE ECONOMIE, nu??
  # haideti la proteste, asa sa zici ca stai in zona „bogatilor” si sa nu ai curent, e xa si cum ai sta in Vaslui. Nu mai zic ca aveti la fel un singur drum principal care duce spre Iasi.
  Ce va mai place la Mall

 • Ce au facut USR sau PNL in privinta Eon. Is la guvernare si doar incaseaza diurna si salariul.
  De asta trebuie votati altii, alte partide unde BALAURII nu mai sunt

 • 1. Puteti sa va faceti o bicicleta care produce curent in casa, doar sa dati la pedale, faceti sport
  2. Puteti sa trageti curent de la alte firme
  3. Factura cine o plateste?
  4. Curent gratis nu vreti?

Adauga un comentariu