Cancan

Ea este soţia lui Alin de la Survivor România. De ce o ţine ascunsă războinicul

Publicat: 25 ian. 2021
Alin Sălăjean cu un microfon in mana zambeste larg
Cine este sotia Razboinicului, Alin Sălăjean, de la Survivor Romania 2021

Soţia lui Alin de la Survivor România este o persoană cu totul şi cu totul deosebită din viaţa războinicului. Acesta trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Diana. Cu toate acestea, războinicul a ținut-o departe de pe frumoasa sa iubită de ochii curioșilor.

Alin Sălăjean a postat o fotografie cu soția lui pe contul său de socializare.

Ea este soţia lui Alin de la Survivor România

Cu ceva timp în urmă, pe contul de socializare a războinicului, a postat o imagine cu Diana, iar la descriere a scris câteva rânduri despre femeia care i-a furat inima.

„Multă̆ lume m-ați întrebat de ce o țîn “ascunsă̆” pe soţ̦ia mea pe rețelele de socializare.
A sosit timpul să̆ vă ră̆spund invocănd două motive:
1. Rețelele de socializare sunt pentru mine
instrumente de a mă̆ promova, atât şi nimic mai mult.
2. Frumusețea ei poate păli ochii și sufletul oricărui bărbat, de ce să̆ risc!!! 😂😂😂 … oare acum, am riscat prin această postare??? Diana Sălăjean mulțumesc că mă̆ accepți și cu bune, dar mai ales cu rele!!!
Tu eșţi singură
persoana care mă̆ cunoaş̦te, restul poveștilor sunt doar legende… (șosete galbene, ireverențios).
Eşti încă̂ntătoare!!! Mulțumesc!!”, a scris Alin Sălăjean pe contul său de Instagram.

Alin de la Survivor România a izbucnit în lacrimi de dorul soţiei

În ediţia de pe 24 ianuarie, Alin, de la Survivor România a izbucnit în lacrimi de dorul apropiaţilor. Concurentul este cu gândul la cei de acasă, la prieteni, soție, familie și susține că aceste lacrimi sunt de durere.

„Colegii mei știu cel mai bine că am fost printre singurii care a dormit foarte bine, nu s-a plâns de foame. Coarda mea sensibilă sunt prietenii mei. Chiar am șapte prieteni pe care mi-aș dori să să îi aibă toată lumea, mi-au demonstrat acest lucru și înainte să vin.

Și să nu mai spun de Diana, că mă doare carnea pe mine când mă gândesc la ea. Cred că dacă nu aș fi fost căsătorit cu o astfel de femeie, vă spun sincer că aș fi avut foarte mari șanse să câștig acest show.
Nu știu dacă o să trec peste acest lucru. Eu nu am suferi niciodată din dragoste, dar acum e o contradicție. Sufăr din dragoste, cu toate că soția mea e acasă. Când aud de familie, plâng. Orice ar fi, mă termină. Sunt lacrimi de durere, să știți”, a declarat Alin.

Câţi bani iau pe săptămână vedetele de la Survivor România

Cel mai bine plătit concurent este Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache. Tânărul are 25 de ani şi s-a făcut remarcat prin participarea la alt reality show de pe Kanal D – Puterea Dragostei. A avut chiar propriul reality show la Antena Stars, iar ocupaţia lui este de cântăreţ.

Se pare că el ar fi cel mai bine plătit concurent Faimos din Survivor 2021, cu un onorariu de 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană.

Alexandra Stan este şi ea în topul celor mai bine plătiţi Faimoşi. Cântăreaţă în vârstă de 31 de ani ar primi în fiecare săptămână în care stă în concurs 2.500 de euro pe săptămână.

Coşti Ioniţă (43 de ani), Cătălin Morosanu (36 de ani) şi Culita Sterp (28 de ani) ar fi plătiţi cu sume care variază între 1.500 şi 3000 de euro.

Adauga un comentariu