Cancan

Câţi bani iau pe săptămână vedetele de la Survivor România. Care este cel mai bine plătit Faimos

Publicat: 19 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câţi bani iau pe săptămână vedetele de la Survivor România. Care este cel mai bine plătit Faimos
Vedetele din Survivor iau bani frumoşi în fiecare săptămână pe care o petrec în concursul din Republica Dominicană

Cel de-al doilea sezon al reality-show-ului Survivor România a început în forţă la Kanal D, iar audienţele arată că este urmărit cu sufletul la gură de către milioane de romani. Şi la această ediţie participă vedete de primă mână din ţara care luptă împotriva Echipei Războinicilor. Iată câţi bani iau pe săptămână vedetele de la Survivor România şi cine este cel mai bine plătit Faimos.

Filmările competiţiei Survivor România, de la Kanal D, au loc în Republica Dominicană iar show-ul este prezentat de către Daniel Pavel, om de media cu peste 12 ani de experienţă.

Câţi bani iau pe săptămână vedetele de la Survivor România

Filmările din Republica Dominicana au adus laolaltă persoane publice din România care activează în diferite domenii de activitate. Ei fac parte din Echipa Faimoşilor şi concurează împotriva Războinicilor. Potrivit Click!, vedetele din Survivor iau bani frumoşi în fiecare săptămână pe care o petrec în concursul din Republica Dominicană.

Cel mai bine plătit concurent este Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache. Tânărul are 25 de ani şi s-a făcut remarcat prin participarea la alt reality show de pe Kanal D – Puterea Dragostei. A avut chiar propriul reality show la Antena Stars, iar ocupaţia lui este de cântăreţ.

Se pare că el ar fi cel mai bine plătit concurent Faimos din Survivor 2021, cu un onorariu de 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană.

Jador a spus că a venit la Survivor pentru a o uita pe fosta lui iubită.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puţin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Îşi bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopţile”, a declarat concurentul Faimos.

Alexandra Stan, cea mai bine plătită Faimoasă

Alexandra Stan este şi ea în topul celor mai bine plătiţi Faimoşi. Cântăreaţă în vârstă de 31 de ani ar primi în fiecare săptămână în care stă în concurs 2.500 de euro pe săptămână.

Coşti Ioniţă (43 de ani), Cătălin Morosanu (36 de ani) şi Culita Sterp (28 de ani) ar fi plătiţi cu sume care variază între 1.500 şi 3000 de euro.

„Pentru mine este o provocare uriaşă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiţie adevărată. Mi-aş dori să fac performanta acolo, dar şi să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, şi din palmarestul meu lipsea”, a declarat Cătălin Morosanu.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potriveşte cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil”, a declarat Culita Sterp.

Zannidache, tot din echipa Faimoşilor, este concurentul care face parte din Golden Society al lui Alex Velea. El a concurat şi în emisiunea Chefi la cuţite, dar este totuşi la început de carieră şi probabil nu primeşte o sumă mare de bani pe săptămână la Survivor.

24 de concurenţi la Survivor România 2021

Sezonul 2 de Survivor România 2021 a adus la start 24 de concurenţi, dintre care 12 vedete din România şi 12 oameni obişnuiţi. Filmările au loc în Republica Dominicana. Concursul a început deja de două săptămâni şi au şi avut loc primele eliminări. În ultima ediţie de săptămâna trecută a fost eliminată din concurs Faimoasa Amna.

Nu s-a descurcat prea bine pe traseu, fiind probe care necesita şi efort fizic, şi s-a confruntat şi cu probleme de sănătate. Din acest motiv, când s-au făcut propuneri pentru eliminare, ea a fost numele de pe buzele colegilor ei.

Amna a fost primul concurent eliminat din Echipa Faimoşilor. De cealaltă parte, din echipa Războinicilor a plecat acasă Lucian Barbu care s-a accidentat grav în timpul unei probe.

Adauga un comentariu