Actualitate

Ea l-a făcut tată pentru a doua oară pe Pescobar! Iată primele imagini cu Gianina Crișan, după ce a născut! – FOTO

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Ea l-a făcut tată pentru a doua oară pe Pescobar Iată primele imagini cu Gianina Crișan după ce a născut - FOTO
Fanii au rămas uimiți când au văzut primele imagini cu Gianina Crișan, după ce a născut

Gianina Crișan este femeia care l-a făcut tată pentru a doua oară pe cunoscutul om de afaceri Pescobar, cel care deține renumitul lanț de restaurante Taverna Racilor. Fanii au rămas uimiți când au văzut primele imagini cu Gianina Crișan, după ce a născut.

Primele imagini cu Gianina Crișan, după ce a născut

Gianina Crișan l-a făcut tată pentru a doua oară pe Pescobar, cel care deține lanțul de restaurante Taverna Racilor. La două săptămâni de când a devenit mamă au apărut și primele imagini cu tânăra. Chiar ea s-a filmat și a postat totul pe rețelele de socializare, etalându-și silueta după naștere.

Până acum, Gianina Crișan a fost o femeie discretă, care a evitat aparițiile în public. Ba chiar și-a șters și toate fotografiile de pe rețelele de socializare în care apare însărcinată și a făcut tot posibilul ca relația ei cu Pescobar să fie ținută departe de ochii curioșilor.

Dacă în urmă cu o zi omul de afaceri, care e în culmea fericirii de când a devenit din nou tată, s-a filmat în timp ce își plimba copilul nou-născut prin fața restaurantului din Herăstrău, acum au apărut și primele imagini cu Gianina de când a născut.

Tânăra care a născut în urmă cu două săptămâni, s-a filmat în timp ce era la salon și își aranja părul. Îmbrăcată într-un costum alb, tânara are o siluetă de invidiat, semn că se reface foarte repede și chiar foarte bine după naștere.

Pescobar, tătic pentru a doua oară

Pescobar a devenit în urmă cu două săptămâni, pe 13 martie, fericitul tată a unui băiat. Reamintim că oamul de afaceri mai are și o fată, dintr-o relație anterioară. El s-a fotografiat la acel moment într-o clinică, cu un buchet de trandafiri roșii în mână, pentru proaspăta mamă.

„Felicitări, mami! Sunt tătic de băiețel Pescobar Junior. Mulțumim lui Dumnezeu!“, a anunțat el pe rețelele de socializare, cu toate că până atunci a mizat pe discreție în noua relație, continuând să o facă și acum.

Așa cum era de așteptat, comentariile de felicitare au început să curgă.

„Să-ți trăiască și să-ți ducă numele mai departe măcar cu același răsunet care îl ai tu în țară!!!Te pupăm!!!“ / „Ce frumos! Uite că am avut ocazia să te cunoaștem exact în acest moment, când a venit copilul tău pe lume!“ / „Felicitări, să vă trăiască. Să aveți parte numai de bucurii din partea lui.“ / „Să îți trăiască! Tu și mama sa fiți puternici și sănătoși sa va bucurați de el!“, au scris atunci internauții.

Acum, fanii au rămas uimiți când au văzut primele imagini cu Gianina Crișan, după ce a născut.

Comentarii
Adauga un comentariu