Sport

Edi Iordănescu, noul antrenor la FCSB. Astăzi a condus primul antrenament

Publicat: 18 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Edi Iordănescu noul antrenor la FCSB. Astăzi a condus primul antrenament
Edi Iordănescu a condus, miercuri, primul antrenament la FCSB. Imaginile de la antrenament au fost publicate pe pagina de Facebook a clubului, fiind una închisă pentru presă și suporteri

Edi Iordănescu a condus, miercuri, primul antrenament la FCSB. Imaginile de la antrenament au fost publicate pe pagina de Facebook a clubului, fiind una închisă pentru presă și suporteri.

FCSB i-a urat bun venit lui Edi Iordănescu și a anunțat că antrenorul va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, programată joi, de la ora 14:30.

„FCSB anunță că Edward Iordănescu este noul antrenor principal al echipei noastre.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani preia echipa după șapte meciuri oficiale în care roș-albaștrii au fost pregătiți de Dinu Todoran. Noul antrenor a condus deja prima ședință de pregătire la Baza Sportivă FCSB și, pe lângă vechiul staff de la FCSB, i se vor alătura Alexandru Radu și Michele Iannucci.

Edward Iordănescu va susține prima sa conferință de presă din postura de antrenor al FCSB joi, începând cu 14:30, la sala de conferințe de presă de la Baza Sportivă FCSB.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei!”, a transmis FCSB.

Edi Iordănescu a condus primul antrenament la FCSB, joi va fi prezentat oficial

Edi Iordănescu a ajuns în jurul orei 8:45 la baza din Berceni, unde a avut primul contact cu jucătorii de la FCSB. Gigi Becali era așteptat la bază pentru a ține o scurtă ședință în care să-l prezinte oficial pe Edi Iordănescu în fața vestiarului. Becali nu a mai ajuns în timp util în Berceni, astfel că joi va avea loc o conferință de presă la Palat, unde antrenorul va fi prezentat în fața presei.

Iordănescu a stat de vorbă cu jucătorii în jurul orei 10:00, după ce au ajuns toți la bază, iar apoi a urmat primul antrenament condus de noul tehnician de la FCSB. Edi Iordănescu nu a ieșit de vestiar cât timp reporterii s-au aflat în bază, iar după ce aceștia au părăsit zona a început antrenamentul. Iordănescu va oferi primele declarații în calitate de antrenor la FCSB, joi, în cadrul unei conferințe de presă. Ora de începere va fi stabilită ulterior.

Din stafful tehnic al lui Edi Iordănescu ar urma să facă parte oameni alături de care a lucrat și la CFR Cluj: Alex Radu (antrenor secund), Bogda Pârvu (antrenor cu portarii), Marius Francisc (analist) și Cristian Dragotă (preparator fizic).

Cine este Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB

În vârstă de 43 de ani, Edi Iordănescu și-a început cariera de antrenor în 2010, când a fost interimar și, mai apoi, antrenor secund la Steaua.

Ulterior, le-a pregătit pe ASA Tg. Mureș, Pandurii, CSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș.

La gruparea din Gruia a avut două mandate (2018 și 2020/2021), reușind să câștige o Supercupă a României (2018) și un titlu de campion (2021).

Dinu Todoran va antrena FCSB II

Fostul antrenor principal, Dinu Todoran, va rămâne în club, a anunțat latifundiarul din Pipera.

„Dinu Todoran o să rămână în club, la echipa a doua”, a declarat Gigi Becali.

Dinu Todoran a vorbit, imediat după eșecul din derby-ul cu Rapid, despre viitorul său la FCSB. Întrebat dacă intenţionează să îşi dea demisia, Todoran a spus: „Nu a mai spus nimic domnul Becali. Dânsul este patronul echipei, vom analiza şi dânsul hotărăşte”.

Adauga un comentariu