BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE de interes şi actualitate pentru comunitatea universitară! Invitat este unul din noii prorectori ai Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, conf. univ. dr. Constantin-Iulian Damian de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloaie” – FOTO

Publicat: 02 dec. 2020

Joi, 3 decembrie 2020, începând cu ora 15.00 se va derula o rditie BZI LIVE de interes şi actualitate pentru comunitatea universitară! Invitat este unul din noii prorectori ai Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC)din Iași, conf. univ. dr. Constantin-Iulian Damian de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Staniloaie”. Universitarul coordonează Prorectoratul pentru programe de licenţă şi activităţi de formare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar.

Importanta programelor de licenţă şi a activităţii de formare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar, în plină pandemie de COVID-19 şi a mutării actului educaţional în on-line

Astfel, alături de conf. univ. dr. Constantin-Iulian Damian se va dialoga despre importanţa programelor de licenţă şi a activităţii de formare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar, în plină pandemie de COVID-19 şi a mutării actului educaţional în on-line. De asemenea, despre experienţa sa, activitatea educaţionala şi de cercetare derulată în domeniul pe care-l reprezintă, proiectele, planurile şi strategiile pe care le are din noua poziţie de prorector al Universității „Cuza”, realităţi şi provocări din realitate învăţământului superior se va mai aborda alături de domnia sa!

Director al Departamentului de Teologie Ortodoxă şi titular la disciplină Istoria şi filosofia religiilor

Conf. univ. dr. Constantin-Iulian Damian de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Staniloaie” este unul dintre cei mai apreciaţi şi valoroşi membri ai comunităţii academice teologice din cadrul celei mai vechi universităţi moderne a României dar şi pe plan naţional. Directorul Departamentului de Teologie Ortodoxă, acesta preda şi este specialist la disciplinele Istoria şi filosofia religiilor, Teologie fundamentală, misiologie și ecumenism, Teologie dogmatică și simbolică.

Din 2015 prezent este membru fondator al Centrului de Studii și Dialog Interreligios și Intercultural din cadrul Universității din Bucureşti (UB).

Cercetător post-doctorandla Universitatea de Medicină şi Farmacie şi membru al Centrului de Studii Europene

A fost cercetător post-doctorandla Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Gr. T. Popa” în cadrul proiectului de cercetare „Interpretarea spirituală a bolii şi relevanţa sa în abordarea actului medical: o perspectivă inter-religioasă”. În intervalul 2012-2017 a fost secretar de redacţiela Revista Analele Ştiinţifice ale Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”: (serie nouă), Teologie Ortodoxă. Este şi membru al Centrului de Studii Europene (CŞE) de la „Cuza” mai exact al Consiliulului ştiinţific consultativ al importantului for.

Având în vedere şi acest parcurs, dialogul din Studioul BZI LIVE Împreună cu prorectorul pentru programe de licenţă şi activităţi de formare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar, conf. univ. dr. Constantin-Iulian Damian vor fi scoase în prim-plan aspecte, atât educaţionale, didactice şi ştiinţifice dar şi teologice.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Abia a fost numit Prorector. Lasati-l sa inteleaga ce are de facut, care sunt provocarile acestei functii de conducere, sa-si conceapa o strategie etc. De ce atata graba? Credeti ca iluminarea vine odata cu numirea? Nu! E nevoie de timp…de ce atata graba?…

Adauga un comentariu