BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE despre unul dintre cele mai fierbinți şi de interes subiecte! Invitat este arhitectul Marius Bortaș care va dialoga despre noile tendinţe în acest domeniu şi despre cum pot fi salvate clădirile de patrimoniu sau monumentele – FOTO

Publicat: 12 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marţi, 13 octombrie 2020, începând cu ora 15.00 în Platoul BZI LIVE este programată o ediţie despre unul dintre cele mai fiebinti şi de interes subiecte! Invitat este arhitectul Marius Bortaș care va dialoga despre noile tendinţe în acest domeniu şi despre cum pot fi salvate clădirile de patrimoniu sau monumentele. De asemenea, acesta va veni cu detalii din proiectele derulate, experienţa în arhitectura avută în străinătate.

De precizat că arhitectul Marius Bortaș coordonează Societatea „Arhivolta Studio de Arhitectură” un start-up înfiinţat în cadrul proiectului SMARTER – „Susţinerea Mediului Antreprenorial din România prin Tactici Economice Regionale”, Cod MySMIS – 82/3/7/106188. Acesta se derulează prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020 Axa prioritară 3 – „Locuri de muncă pentru toţi Prioritatea de investiţii – Activităţi independente, antreprenoriat şi înfiinţare de întreprinderi”, inclusiv a unor microintreprinderi şi a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare.

În centrul echipei este arhitectul Marius Bortaș, cu un background decenal

Obiectivul Specific 3.7 este „Creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană”. Este vorba de o finanţare cu fonduri europene, la care Studioul s-a clasat între primii 5 din cei 400 înscrişi iniţial, în condiţiile în care proiectul a fost conceput şi realizat integral de către echipa „Arhivolta Studio de Arhitectură”. „Începând cu iulie 2019 funcţionam în această formulă însă, istoricul Biroului de Arhitectură este mult mai vechi, avându-l în centrul echipei pe arhitectul Marius Bortas, cu un background decenal. Particulatritatea care-l contradistinge faţă de colegii săi este portofoliul internaţional dobândit în urma experienţei de peste 10 ani din Italia, unde a lucrat în execuţie şi proiectare colaborând cu prestigioase Birouri de Arhitectură”, arata echipa „Arhivolta Studio de Arhitectură”.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu