BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție BZI LIVE din universul Operei și al muzicii clasice alături de soprana Manuela Barna Ipate și basul Ivan Dikusar, artiști ai Operei Naționale Române Iași – FOTO

Publicat: 20 iun. 2021

Luni, 21 iunie 2021, incepand cu ora 15.00 in Studioul BZI LIVE este programata o editie-dialog din universul Operei si al muzicii clasice alaturi de soprana Manuela Barna Ipate si basul Ivan Dikusar, artisti ai Operei Nationale Romane Iasi (ONRI).

Alaturi de cei doi inspirati si talentati membri ai prestigioasei institutii de cultura vor fi abordate aspecte ce tin de modul in care au ales o asemenea cariera, cata munca este in spatele reprezentatiilor de pe scena Salii Mari a Teatrului National (TNI) „Vasile Alecsandri” din Iasi, de cat talent si inspiratie este nevoie pentru a performa muzical dar si cat de mult trebuie sa exersezi pentru a atinge un asemenea nivel.

Pe de alta parte, despre pasiunile pe care le au, ce-i motiveaza sa urmeze un asemenea drum, daca au fost tentati sa plece in strainatate, despre profesorii care i-au format, artistii care le sunt repere se va mai dialoga alaturi de soprana Manuela Barna Ipate si basul Ivan Dikusar, ONRI.

Si despre experiente pe scena, proiecte viitoare de succes, atragerea copiilor carte Arta, spectacole in care au avut reprezentatii reusite, relatia cu publicul sunt alte puncte ale acestei producţii media BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu