BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție – dialog în Studioul BZI LIVE cu un special reprezentant al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași! Prof. univ. dr. Cristina Gavriluță este prezentă cu subiecte sensibile și de impact în domenii esențiale pentru societatea contemporană – FOTO

Publicat: 02 iun. 2020

Miercuri, 3 iunie 2020, începând cu ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o ediție specială! Invitat este prof. univ. dr. Cristina Gavriluță, Departamentul de Sociologie și Asistență Socială a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iași. Alături de domnia sa se va dialoga plecând de la aspecte precum: educaţia, lectură sau învăţământul on-line. Un punct important al abordărilor din această emisiune va fi și evenimentul pe care l-a coordonat, intitulat frumos „Cărţile care ne-au făcut oameni”.

Aici, despre volumul conferinţei la care au fost 55 de lucrări participante (printre cei care au conferenţiat în plen pot fi enumeraţi: preşedintele Academiei Romane, prof. univ. dr. Ioan Aurel Pop, fostul rector al Universității București – prof. univ. dr. Mircea Dumitru – n. r.) vor fi alte elemente reliefate pe parcursul acestei ediții. De asemenea, despre rolul familiei tradiţionale, studiul pe care l-a coordonat și care a analizat cum au trecut studenții din România prin pandemia de COVID-19, negativul cotidianului, reprezentări sociale și practici corporale vor fi alte repere ale producției media ce o are ca invitată eleganta prof. univ. dr. Cristina Gavriluță. Cu un parcurs educaţional consistent, riguros și valoros, autor a numeroase lucrări extrem de utile pentru fiecare dintre noi, implicat în evenimente științifice și conferințe cu înaltă rezonanta intelectuală, prof. univ. dr. Cristina Gavriluță este una dintre figurile marcante, avizate și implicate pe plan local, național și internațional.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu