Cancan ultimă oră

Edward Sanda, detalii mai puțin cunoscute despre relația cu Cleopatra Stratan: „Ea mi-a zis că tatăl ei a simțit că noi vom fi împreună”

Publicat: 14 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Edward Sanda detalii mai puțin cunoscute despre relația cu Cleopatra Stratan Ea mi-a zis că tatăl ei a simțit că noi vom fi împreună
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, în vacanță la Castelul de Lut Valea Zânelor. Sursa foto: Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu de un de zile. În ciuda timpului scurt de relație, cei doi s-au logodit și plănuiesc, chiar, să aibă copii în câțiva ani.

Edward Sanda a oferit detalii necunoscute de la începutul relației cu frumoasa cântăreață. Acesta a dezvăluit că tatăl Cleopatrei, Pavel Stratan, a simțit că cei doi vor ajunge să fie împreună.

De când s-au întâlnit și până acum, cei doi par să se iubească din ce în ce mai mult.

Edward Sanda, detalii mai puțin cunoscute despre relația cu Cleopatra Stratan

Despre Edward Sanda și Cleopatra Stratan se cunoaște faptul că înainte de a fi împreună, au avut o relație de prietenie. Pe parcurs, lucrurile au evoluat, iar cei doi s-au logodit, în urmă cu câteva luni. Mai mult, ei plănuiesc să devină părinți în câțiva ani: „În maximum patru ani ne dorim să facem și copii”, a declarat tânărul cântăreț, scrie spynews.ro.

Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani, a declarat că Universul a complotat pentru a-l aduce alături de Cleopatra Stratan, fiindcă frumoasa cântăreață i-a dezvăluit că tatăl ei a simțit că ei vor forma un cuplu.

„Noi ne-am întâlnit cu mult timp în urmă la Caracal. Și cu trei ani în urmă, când ea a venit aici, după șase ani de la acel eveniment, eu nu am mai recunoscut-o. Eu o știam mică. Am avut un șoc frumos. Atunci s-a aprins marea flacăra care nu se va stinge niciodată. A fost dragoste la prima vedere. Noi eram bine înainte de a fi împreună, noi semănăm foarte tare sufletește și nu are cum să nu fie bine.

Ea mi-a zis că tatăl ei a simțit că noi vom fi împreună cu un an în urmă ca noi să formăm un cuplu. Fiecare vis de-al ei obișnuia să și-l scrie pe o foaie. A scris pe plan profesional până a ajuns la mine și a zis că: eu o să fiu cu Edward Sanda. Am rămas mut de uimire când am aflat, nu am mai știut ce să zic”, a declarat artistul la Antena Stars.

Edward Sanda, detalii despre nuntă: „În vara anului 2021 va avea loc nunta noastră”

Edward Sanda a mărturisit că dacă toate lucrurile vor merge așa cum își doresc, iar pandemia de coronavirus nu va mai reprezenta o piedică, atunci nunta va avea loc în vara anului 2021. Mai mult de atât, artistul a dezvăluit că își dorește un copil cu Cleopatra Stratan în cel mult cinci ani!

Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București. Totodată, ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile”, a dezvăluit Edward Sanda pentru impact.ro.

Cum a început povestea lor de dragoste?

Deși s-au întâlnit în urmă cu câțiva ani, dragostea lor s-a născut la începutul anului 2020, după cum a mărturisit chiar Cleopatra Stratan.

Noi ne-am cunoscut la Caracal. Eu aveam 11 ani și el avea 16 când ne-am întâlnit. Am cântat împreună la un concert. De fapt, eu am avut un concert la Caracal, pe 1 iunie 2014, am și acum afișul, și el a cântat în deschiderea mea. M-am îndrăgostit de el după 4 ani, pentru că după concert nu ne-am mai întâlnit, ne-am reîntâlnit acum 2 ani. Nu m-am gândit niciodată că e bărbatul vieții mele, și omul cu care vreau să trăiesc până la sfârșitul vieții, este omul pe care l-am întâlnit întâmplător când eram un copil și cu care am împărțit aceeași scenă”, a povestit ea.

Adauga un comentariu