Cancan

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, un cuplu controversat. De ce au fost criticați îndrăgiții artiști

Publicat: 16 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Edward Sanda și Cleopatra Stratan un cuplu controversat. De ce au fost criticați îndrăgiții artiști
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit, în vara anului 2021, iar în momentul de față sunt foarte fericiți împreună

Sunt talentați și celebri, însă Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu controversat. După ce au anunțat în presă că se vor căsători, au apărut nenumărate zvonuri în lumea mondenă. Iată de ce au fost criticați îndrăgiții artiști. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, poveste de dragoste controversată

Relația de dragoste dintre Edward Sanda și Cleopatra Stratan a fost intens discutată în spațiul public. Unii au fost rezervați în privința iubirii dintre cei doi, alții au considerat că sunt prea tineri pentru a se căsători.

Cu toate acestea, Edward Sanda și frumoasa Cleopatra Stratan au hotărât să își întemeieze o familie, organizând o nuntă pe măsură. În pofida criticilor din jur, aceștia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

La vârsta de 24 de ani, Edward Sanda se bucură de succes și de împlinire pe plan personal. Acesta este mândru de partenera lui de viață și se afișează împreună ori de câte ori au ocazia.

Povestea de iubire dintre cei doi a surprins publicul, iar artistul a povestit în cadrul unei emisiuni cum a fost cucerit de Cleopatra Stratan și cum a evoluat relația lor.

„Am avut un șoc frumos. Atunci s-a aprins marea flacăra care nu se va stinge niciodată. A fost dragoste la prima vedere. Noi eram bine înainte de a fi împreună, noi semănăm foarte tare sufletește și nu are cum să nu fie bine.

Ea mi-a zis că tatăl ei a simțit că noi vom fi împreună cu un an în urmă că noi să formăm un cuplu.”, a declarat soțul Cleopatrei Stratan.

În prezent, Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt mai fericiți ca oricând și se bucură de viața de familie. Aceștia au o carieră frumoasă și atrag privirile tuturor când apar la evenimentele mondene.

De ce au fost criticați de public cei doi artiști 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au avut parte de replici dure din partea unor fani. Vârsta acestora sau faptul că au avut o nuntă atipică au declanșat discuții în rândul admiratorilor.

Cei doi au avut o nuntă spectaculoasă și ieșită din tipare. Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu și-au dorit o petrecere în stil tradițional, ci una care să fie pe gustul lor. Astfel că frumoasa Cleopatra a renunțat la multe obiceiuri care se fac în ziua cea mare. La rândul lui, Edward Sanda nu a respectat vechile tradiții, spre nemulțumirea unor fani din mediul online.

Soțul Cleopatrei Stratan a reacționat dur în momentul în care a primit mesaje nepoliticoase pe rețelele de socializare.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! (…)

Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100.000 de tradiții și obiceiuri că «așa se face». E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții!”, a transmis cântărețul.

La rândul ei, Cleopatra Stratan a postat un mesaj vehement pentru cei care i-au criticat și nu au avut încredere în povestea lor de dragoste.

„Nu am făcut nimic că ne-am grăbit, am făcut că am simțit, când o să simțim să avem un copil o vom face. Părinții ne susțin în orice și dacă am avea un copil.”, a declarat frumoasa artistă.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stârnit controverse în spațiul public după ce au anunțat că se vor căsători. Aceștia nu au ținut cont de răutățile celor din jur și au fost deciși să își întemeieze o familie. În prezent, cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton.

Adauga un comentariu