Actualitate

El este clientul ajuns la spital după ce a mâncat la cherhanaua din Vadu. Tonul comandat de procurorul Teodor Niță era expirat – FOTO/VIDEO

Publicat: 02 dec. 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii
El este clientul ajuns la spital după ce a mâncat la cherhanaua din Vadu. Tonul comandat de procurorul Teodor Niță era expirat - FOTOVIDEO
Amintim că procurorul trece printr-o perioadă cumplită, după ce fiul său s-a sinucis în luna noiembrie

Sursele locale confirmă că procurorul Teodor Niță este clientul ajuns la spital după ce a mâncat ton expirat la cherhanaua din Vadu.  Joi, 1 decembrie, restaurantul Moessia din Vadu a fost închis de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) pentru mai multe nereguli, fiind găsite produse alimentare şi materii expirate chiar şi de trei ani.

Verificarea a avut loc după ce un consumator a mâncat ton la această unitate miercuri, 30 noiembrie, şi a ajuns în stare gravă la spital.

 

în cursul zilei de joi, 1 decembrie, la primele ore ale dimineții, reprezentanții ANPC și polițiștii au făcut un control la restaurantul Moessia de la Vadu

Procurorul Teodor Niță a ajuns la spital după ce a consumat mâncare expirată

După ce a început să se simtă din ce în ce mai rău, procurorul Teodor Niță a ajuns la Centrul de Permanență de la Năvodari, unde personalul medical a chemat ambulanța pentru a-l transporta la Spitalul Județean.

„Le mulțumesc medicilor care mi-au salvat viața, după ce am fost otrăvit. SUnt niște oameni excepționali și le mulțumesc”, a transmis  procurorul Niță prin intermediul „Focus Press”.

Amintim că procurorul trece printr-o perioadă cumplită, după ce fiul său s-a sinucis în luna noiembrie.

Cu toate acestea, în cursul zilei de joi, 1 decembrie, la primele ore ale dimineții, reprezentanții ANPC și polițiștii au făcut un control la restaurantul Moessia de la Vadu și au decis închiderea localului. Totodată, se fac cercetări pentru a se stabili dacă au mai fost și alte persoane care au avut de suferit în condiții similare.

Fiul procurorului Niță din Constanța s-a sinucis

În cadrul unui alt context, amintim faptul că duminică, 20 noiembrie, procurorul Teodor Niță a sunat la serviciul de urgență anunțând că fiul său s-a împușcat şi a solicitat ajutor. Din primele informaţii de la acea oră, se pare că fiul acestuia și-a tras un glonț în cap chiar cu arma tatălui său, având în vedere că procurorul din Constanța nu şi-ar fi păstrat pistolul conform legii.

Surse din anchetă au precizat atunci că Teodor Niță își ținea pistolul într-o casetă, nu într-un seif, iar o astfel de casetă este destul de ușor de spart.

„Dulapurile sau, după caz, casetele trebuie să fie prevăzute cu compartimente diferite care să fie asigurate fiecare cu câte un sistem de închidere, pentru păstrarea muniției separat de arme, a închizătoarelor aparținând carabinelor şi, după caz, a piesei a treia la arme letale lungi cu ţevi basculante. Armele letale lungi cu sistem de funcţionare semiautomat se păstrează numai asigurate cu dispozitiv special, omologat în condiţiile legii, destinat pentru blocarea trăgaciului”, se mai arată în HG 103/2005 privind condițiile păstrării și securității armelor letale și a munițiilor.

Așadar, potrivit detaliilor oferite de apropiaţii bărbatului în vârstă de 31 de ani, acesta era executor judecătoresc, aştepta un copil, însă ar fi avut probleme în căsnicie. Înainte de a comite acest gest, se pare că fiul procurorului Niță i-a trimis un mesaj de adio tatălui său, însă a fost prea târziu ca cineva să facă ceva pentru a-l salva.

Acum însă, procurorul Teodor Niță a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Județean Constanța după ce a mâncat ton expirat la o cherhana din Vadu.

Comentarii
  • Trebuia ca haleala să fie moca.Patronul se săturase probabil să hrănească moca şi i-a făcut-o.Patronul nu era chiar cu crucea-n sân şi de asta era vizitat de mâncăi gratuit.

  • Vai dar cum se poate așa ceva ? Procurorii sunt dumnezei, ei au voie să aibă pistol cu muniție letală, ei nu răspund în fața legii orice ar face ei au drepturi de supraoameni, salarii de peste 20000 lei pensii de serviciu la fel de mari ei pot să abuzeze orice muritor de rând de pe spinarea căruia își ia pensia și leafa fără ca să dea socoteală. Unii dobitoci, procurori și ei socotesc aceste comentarii ca fiind ale altui dobitoc dar uită că fac parte din categoria lui Portocală, Onea, Macacacovei, kovesi etc etc….
    Daaaa, știu sunt alți proști care vor striga: nu toți procurorii sunt slugi ticăloase ale președintelui – eu vă spun că BA DA ! Atâta timp cât nu redactați o scrisoare de protest în care să spuneți: ne delimităm de ticăloși ca One , Portocală etc înseamnă că în mod tacit sunteți de acord cu ceea ce fac ei și că vă convine de minune sistemul !
    Justiția divină a făcut dreptate ! Nu-i nenorocire mai mare pe lume decât aceea în care un părinte își îngroapă propriul copil sinucigaș – care s-a sinucis cu arma tatălui care îi împlinea aura de superioritete, de supraom ! Și da, Dumnezeu a aranjat ca el să trăiască 80 -90 de ani pt a putea să se zbată în chinul durerii pricinuite de cine ? de propriul copil !
    Da, @Ovidiu, dacă erai tu sau eu sau altul nu era nicio pagubă, se dădeau 2-3 telefoane și mortu era vinovat pt că a avut zile puține. Te lua salvarea te ducea în UPU și după 6-7 ore de așteptare dacă mai trăiai îți punea o perfuzie cu glucoză sau cu ser fiziologic – pt că așa sunt tratați oamenii de rând, nu ca supraoamenii, procurori….

Adauga un comentariu