Titlurile zilei

El este puștiul după care au gonit polițiștii din Iași sâmbătă noaptea. Doi agenți abia intrați în sistem, grav răniți după ce s-au răsturnat în Bahlui cu autospeciala (EXCLUSIV)

Publicat: 30 ian. 2023
_____ Vizualizări 21 Comentarii
El este puștiul după care au gonit polițiștii din Iași sâmbătă noaptea. Doi agenți abia intrați în sistem grav răniți după ce s-au răsturnat în Bahlui cu autospeciala EXCLUSIV
Doi polițiști abia intrați în sistem au fost răniți după ce autospeciala în care se aflau a ajuns în Bahlui

Doi tineri abia intrați în poliție au fost la un pas de moarte. Sâmbătă noaptea, cei doi agenți de poliție au plecat în urmărirea unui șofer, iar, din cauza vitezei și a drumului alunecos, atât ei, cât și șoferul urmărit au ajuns în Bahlui

Un accident rutier ce putea avea urmări grave s-a petrecut în Pârcovaci, Hârlău. Doi agenți de poliție abia intrați în sistem au fost grav răniți după ce autospeciala în care se aflau s-a răsturnat în Bahlui. Sâmbătă seara, cei doi polițiști aflați în timpul programului au vrut să oprească pentru control un autoturism.

În loc să tragă pe dreapta, șoferul autoturismului a accelerat și dus a fost. Polițiștii au plecat în urmărirea lui, însă, din cauza carosabilului umed, autoturismul marca Dacia Duster în care se aflau s-a răsturnat în albia râului Bahlui. Nici șoferul după care goneau oamenii legii nu a scăpat mai ușor. Mașina pe care o conducea acesta a ajuns în Bahlui. Tânărul de la volan a fugit imediat după impact, însă polițiștii au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tânărul pe care polițiștii îl urmăreau este Gabriel Andrei F.

Tânărul pe care polițiștii îl urmăreau se numește Gabriel Andrei F. și are 22 de ani. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca VW Passat și a fugit de polițiști din cauza faptului că nu deținea permis de conducere. Din câte se pare, tânărul ar fi încercat de mai multe ori să obțină permisul de conducere, dar nu ar fi reușit.

Cu toate acestea, avea mașină și nu de puține ori se lăuda pe rețelele de socializare. Surse ale reporterilor BZI spun că cei doi agenți de poliție ar fi știut că tânărul nu deține permis de conducere când au observat mașina pe care acesta o conducea în trafic.

Ce spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași

Reprezentanții IPJ Iași spun că după accident a fost deschis un dosar penal.

„La data de 28 ianuarie 2023, un echipaj al Poliției orașului Hârlău, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DC 150 Pârcovaci, a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui auto care și-a continuat deplasarea.

Echipajul de poliție, pornind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, a procedat la urmărirea autovehiculului. La un moment dat, ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat în albia unui pârâu. Conducătorul autoturismului a părăsit autoturismul, fiind ulterior depistat de polițiști la domiciliu. Tânărul de 22 ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Din verificările efectuate în bazele de date a rezultat că acesta nu ar deține permis de conducere.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui auto fără permis de conducere. Ambii polițiști au fost conduși la o unitate medicală, având nevoie de îngrijiri medicale.

Aceștia își desfășoară activitatea în cadrul Poliției orașului Hârlău din anul 2021, respectiv anul 2022, fiind absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție «Vasile Lascăr» Câmpina”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
  • cei 2 polițiști trebuie să părăsească sistemul de îndată pt că sunt de o incompetență crasă, sunt 2 proști care n-au ce căuta în poliție, fac instituția de râs ! Mai trebuie s plătească autospeciala distusă.
    De vină este și Poliția română în întregul ei pt că nu organizeza cursuri de conducere și urmărire, nu au protocoale și proceduri pt astfel de situații.
    Cât despre avortonul care conducea Passat-ul, trebuia arestat și să execute închisoare cinci ani și apoi 5 ani să nu aibă drept de a se prezenta la examenul pt dobândirea permisului.

  • Cine plm sunt acei doi retarzi (lingai si pupincuristi ai sistemului)?
    De cand si pana cand suntem toti atat de afectati de faptul ca nenoricitii aia, care ne amendeaza si ne vor doar rau, au avut un accident.
    Puteau sa ne faca un cadou frumos si din bun simt sa isi intinda creierul si matele pe sfalt acolo unde au zburat cu autospeciala de muitie.
    De cand si pana cand niste labagii imbracati in uniforma sunt stapani pe acest pamant?

    Stiti de ce sunt atat de multe cazuri de conducere fara permis? Pentru ca toata pulitia rutiera din Iasi este mana in mana cu scolile de soferi.
    Toti pulitistii iesiti la pensie sunt fie instructori fie asociati la scolile de soferi. Ei lucreaza mana in mana cu examinatorii, care au procent din cat plateste fiecare cursant. Si interesul este sa treaca cat mai putini ca prostii care pica sa plateasca cat mai mult rescolarizarea.

    Ei nu iti dau carnet, ei iau spaga, ei sunt pandacii care abia asteapta sa te f#t@ cand te prind si voi le plangeti de mila.

    Hai sictir!

  • Dupa fete cioroii cu siguranta mai au si alte fapte gen talharii si furturi! Sper ca domnul Procuror sa le faca multe chei si sa ii scoata cand o zice Mutu unde a dus iapa!

  • La ce pulitisti intra in sistem nici nu-i de mirare…Ultima oara am crezut ca sunt la camera ascunsa cand am vazut doi pitici care imi puteau da cu fruntea in buricc.M-am ciupit sa vad daca sunt treaz..Mi-am tras singur doua palme..Am cascat ochii cat doua strachini de alea mari pentru bors..Nimic.Piticii se incapatanau sa existe si parca o cereau sa-i bag in primul tufis.Am fost milios si mi-am vazut de drum..Deh,trebuie sa manance si gurita lor o paine.In concluzie pulitia romana s-a transformat in circ.Daca nu-i pitic da-i peste gras unsuros ,burtos si titos ca scroafa de mangalita..Nu mai exista militeni ca pe timpuri..Aia erau meseriasi.Tineau la fuga de-ti scotea untul pe dealuri pe kilometri intregi..Erau buni la tavaleala.Mai ca ma ia cu regrete cand ma gandesc la militenii aia comunisti.

  • Deci acolo so rasturnat caruta cu prosti ? da chistoale naveau sa ciuruiasca puradelul infractor ? eheee in hamerica era acu la morga

  • Cei doi polițiști și-au riscat viața pentru că noi oamenii obișnuiți să putem circula pe stradă în siguranță,nu mai comentați aiurea

  • Băi șofer retard, ești spaima zilei bă!
    Înșiri atâtea elucubrații de-mi vine să vomit!
    Bă handicapatule, dacă unul ca mertanul ăsta fără permis, o călca pe mă-ta, tac-tu sau alt handicapat din neamul tău, tot așa gândeai cu singurul tău neuron???
    Marșh în peșteră mă neanderthalianule mă, că faci rasa umană de râs!

  • Nu mai degrabă n-o mai tăvălea tac-tu pe mă-ta, ca să nu mai iasă din tenebrele prostiei un așa oligofren ca tine???
    Bă spaimă, dacă tot esti tu așa de mare și musculos, pupă-te bă cu trenul, dă-i una la tren și gata.
    Ia încearcă, vezi și tu care-i mai tare!
    Pare-se că irosești oxigenul degeaba!

  • La vechimea lor în serviciu era normal să se întâmple ceva. De cîți ani aveau ei permis și experienta pentru misiunea pe care o aveau?

  • Mă-ta n-a făcut multe cursuri cu tac-tu până a ieșit unul ca tine, asta-i sigur!
    De la o poștă se vede că ești prost!
    Nu mai emite gogomănii, ține-le pentru tine, că habar n-ai tu „cu ce se mănâncă poliția”.

  • @pt Anonim
    Noroc de deștepți ca tine care cad cu mașinile în râpă, boii ca tine sunt cei care au impresia că s-au născut învățați, că după 6 luni de frecat menta pe la Câmpina au impresia că sunt polițiști periculoși. Vai de capul tău de prost, trimte-o pe mă-ta la mine ca să ai și tu în familie un frate deștept !

Adauga un comentariu