Titlurile zilei

Elena a fost una dintre cele mai frumoase studente de la Jurnalism, dar a ales să nu se atingă de microfon. Uniforma de poliție o prinde de minune, iar de curând a intrat în familia IPJ Iași

Publicat: 08 aug. 2022
Elena a fost una dintre cele mai frumoase studente de la Jurnalism dar a ales să nu se atingă de microfon. Uniforma de poliție o prinde de minune iar de curând a intrat în familia IPJ Iași
Elena a fost una dintre cele mai frumoase

IPJ Iași se poate mândri cu o frumoasă blondă! Elena a fost una dintre cele mai frumoase studente de la Jurnalism, dar de curând a intrat în familia IPJ Iași

Elena este de curând una dintre cele mai frumoase polițiste din Iași. Aceasta a fost studentă la Jurnalism, dar a dat microfonul pe uniforma de poliție. Frumoasa blondă explică asemănarea dintre cele două meserii și de ce a ales această carieră.

„Am ales această carieră pentru că e plină de provocări care te ajută să evoluezi profesional, dar și personal, și în care nu ai cum să te plafonezi. Pe lângă asta, îți dă o mulțumire sufletească în momentul în care ajungi seara acasă, după ce tocmai ai ajutat un om nevinovat să mai creadă în dreptate. Și, bineînțeles, pentru siguranța pe care ți-o oferă. Când am început Facultatea de Jurnalism nu mă gândeam neapărat să profesez în acest domeniu. Am plecat cu gândul să acumulez niște abilități cu care să-mi încep o carieră frumoasă. Aici am învățat arta cuvintelor care este cheia în orice domeniu pe care îl urmezi. Sunt sigură că informațiile acumulate acolo o să mă ajute destul de mult în profesia de polițist”, a precizat Elena, angajată IPJ Iași.

Elena a intrat în familia IPJ Iași după ce a renunțat la Jurnalism

Frumoasa polițistă a explicat care sunt asemănările dintre cele două meserii, dar și temerile de început de drum în cariera de polițistă.

„Cele două meserii seamănă din multe puncte de vedere. Principalele ar fi că informația și justiția le reprezintă pe amândouă, însă, ce e drept, uniforma te ajută să te impui și să obții informațiile mult mai ușor. Ambele, dacă sunt utilizate corect, ajută țara să se apropie de normalitatea care ar trebui să existe și care uneori pare doar un ideal. Evident că sunt mai multe lucruri de care mi-e teamă, fiind la început de drum. La unul din ele lucrez chiar acum, mă antrenez fizic pentru a putea face fața eventualelor evenimente neașteptate. Un al doilea lucru ar fi să nu dezamăgesc pe nimeni, de la cei care cred în mine, până la cei care privesc uniforma de polițist ca pe singurul «salvator»”, a mai povestit Elena.

Elena: „Visez să schimb liniile în cât mai multe steluțe”

Elena are visuri mari în ceea ce privește viitorul ei în cariera de polițistă.

„Așteptările mai mult le am de la mine, de la modul în care o să profesez. Era o zicală: «în viață, trebuie să-ți alegi un munte și trebuie să-l urci». Mi-aș dori ca peste ani să fiu în vârful muntelui și să mă uit cu mulțumire și cu mândrie la obstacolele pe care le-am lăsat în urmă și la evoluția frumoasă pe care am avut-o. Cu riscul de a suna clișeic, o doză de naivitate la începutul unei cariere cred că ajută. Mi-aș dori să nu dezamăgesc pe nimeni pentru că n-am putut să-l ajut și, evident, să schimb liniile în cât mai multe steluțe”, a încheiat Elena.
Comentarii
 • Cetățenii vor siguranță pe stradă, siguranța persoanei, siguranța copiilor pe stradă, siguranța bunurilor, ordine și siguranță publică, fără droguri, fără tâlhari, fără hoți, fără escroci si tot felul de șarlatani și deopotrivă nu vor ,,fetițe frumoase și rulate!” Lăsați-o moartă cu frumoasa lu pește prăjit că nu ține! A-ți umplut poliția de fetițe din astea care nu au nici un randament! Doar ruj, pantaloni strâmți si Facebook! Nimic altceva!

 • Buuun!
  Va vorbi frumos cu infractorii,asta daca i vor prinde altii, daca nu, va vorbi singura.
  IPJ ul s a pricopsit cu un strujan.

 • Își dorește să devină ofițer dar nu zice despre rețineri, dosare complexe, trimiteri în judecată, intervenții riscante….plină miliția de piți care nu fac nimic! Filme polițiste!

 • Ai ales această “profesie” nu “carieră”, domnișoară de la JURNALISM!
  Se vede că nu făceai carieră fiindcă nu cunoști sensurile unor cuvinte simple.
  Să nu-ți închipui că în POLIȚIE faci doar selfie…
  Sau…și asta e o provocare?!?

 • Sa-i urati succes si sa o urmariti in ani. Cu siguranta va primi un post la biroul de presa si nu va vedea infractorii decat in poze.

 • cu ce s-a ocupat politia in ultimii doi ani? 🙂
  oameni batuti, umiliti, amendati pentru masti si tratament genetic experimental
  in acelasi timp politia si danjarmeria impartea la poarta lui Emi Pian dezinfectant si masti 🙂 youtu.be/k5DGg-2HjIo

  se pot angaja toate studentele de la jurnalism 🙂
  infractorii le vor zbura pe la urechi ca si pina acum: youtu.be/aEMPPi23JVA

  siguranta si incredere, pentru interlopi…bineinteles, doar nu pentru voi…fraierestenii care platiti impozite si respectati legea 🙂

 • „Elena a fost una dintre cele mai frumoase studente de la Jurnalism…” A fost dar i-a trecut. Nu a fost, se pare, una dintre cele destepte pentru ca acest aspect nu e important. Pentru ca la Jurnalism frumusetea nu e suficienta fara desteptaciune, „…a ales sa nu se atinga de microfon…”, semn de oarecare sclipire neuronala similara cu a nu te atinge de priza cu mainile ude ori a nu te atinge de bunurile altuia ori a nu te atinge de pix si foaie daca ai terminat Jurnalism si crezi ca microfonul este baza profesiei (activitatile online au dat peste cap multe valori). In curand vom afla ca de fapt, subliminal, ideea era ca ea stie deja ca va fi purtator de cuvant al IPJ si de aici vine imaginea cu microfonul. Cu emotie, asteptam evenimentele viitoare.

 • ,,Elena a fost una dintre cele mai frumoase studente de la Jurnalism,, eu zic, ca voi sigur nu v-ați uitat unde trebuie, e așa frumoasa ca o sa sperie toți infractorii. De unde atâta cariera in jurnalism așa ii mai umflați in pene de nu e adevărat , fătuca asta după ce s-a chinuit cu greu sa termine facultatea a lucrat ani buni la un call center unde nu avea nicio treaba cu jurnalismul. Intr-o alta ordine de idei ,, frumoasa blonda,, a mai încercat de vreo trei ori sa între la poliție picând cu brio psihologicul. Sa aveți grija cu ea la următorul test s-ar putea sa nu mai aibe același noroc ca de data asta

 • Fiecare a comentat aici ce are in suflet.Ca de….ce ai in interior scoti in afara.Ideea e ca toate comentariile,de orice natura ar fi ele,sunt constructive. Bravo, Elena!Nimic sa nu te impiedice sa evoluezi!!🤗🤗🤗🤗🤗

 • A lasat o profesie cu avantaje minore (jurnalism) pentru o profesie cu avantaje majore (politie) : siguranta locului de munca, salariu acceptabil, pensionare timpurie.
  Nu o condamn ca a ales politia. Eu condamn ministerul ca angajeaza personal nepotrivit.

 • Lasati rujtele, ca astea oricum nu au nici o eicienta pt societate. De dosaru de la Ciurea cu bataia sef-subaltern, nu ne spuneti nimic?

 • Politia va fi compusă din botox,gene false ,unghii false ,silicon ,rețele sociale ,aroganta și atât…din pacate

 • politia a deveni usor,usor in fatalai si futaciuni buni ptr saloanele de infrumusetare,foto can can,numai de meseria de POLITIST nu mai vorbeste nimeni sa denaturat

 • Doamne ,cata răutate, cat misoginism…vreți sa va arătați testiculele uriașe în online, anonim, dobitocilor!
  Ati ieșit Frustrați direct din burtă….
  Nu dati sansa nimănui sa vedeți ce poate,voi sunteți cei mai buni.
  Cate sacrificii a făcut și încă face fetita asta, habar nu aveți voi.
  Purtați un scurt dialog cu ea și veți înțelege cat de.mult a câștigat politia română indiferent de postul pe care-l va obține.
  Fiti oameni,frustraților/telor.

 • Amputza, lasa-ne cu beșșinille tale de putoarre! Marș la kkt de beșșinoasă! Ești printre puttorile care papă banii statului degeaba! Ar trebui să se facă la voi un control pe bune, iar care nu aveți ce arăta ca a-ți făcut, v ar trebui cate un șut în kkur de beșșinoase!

 • Eu sunt curios daca voi ăștia care comentați aveți copii ? Sper ca si copii voștri sa fie sprijiniți exact cum comentați voi. In loc sa faceți ceva constructiv in viața si sa sprijiniți tinerii aruncați cu “HATE” . Prostia sunteți voi in tot acest context ,nu aceasta tânăra .

 • Dovediti inca odata cat de rai si frustrati puteti fi!
  Aruncati cu rautati gratuite in niste oameni pe care nici nu ii cunoasteti!E simplu sa stai ascuns dupa un telefon si sa arunci cu hate.
  Cei care vorbiti de botox si gene,surpriza..e naturala ce sa vezi!
  Sa va fie rusine!!

 • … nu stiu de ce va mirati … articolul este publicat de o femeie si este sustinut de femei … pentru o femeie, criteriul de selectie este oglinda : arata bine, sau nu arata bine … nimic nou … dar pentru politie, vorba unuia de mai sus, criteriul de selectie ar trebui sa fie altul …

 • Cu certitudine, majoritatea celor care au comentat au motive pentru a sancționa poliția romană . Sigur au dat peste aroganta polițiștilor, peste lenea lor și au fost trimiși sa descopere ei infractorul. Este știut modul de lucru al polițiștilor. Recent, au mai făcut un proces verbal pe care instanta îl va anula. Este vorba de Măricel Popa, pentru viteza. Domnișoara nu va putea schimba apucăturile polițiștilor, bădărănia lor.

 • Anonimule, ai pus punctul pe i : pentru o femeie, criteriul de selectie este oglinda, dar pentru politie criteriul de selectie ar trebui sa fie altul.

 • Să le vedem pe Ancuța, Adina și altele ca ele când o să le facă unu rozetele sub un pod și o să vină Elena și nu va face altceva decât să scrie plângerea… Buhahaha… Băi Ancuța Adina dați vă seama ce vorbiți.

 • Pai a facut si ea sacrificii !, a tras tare si ea saraca , so fi vazut cite microfoane ducea la gura sa prinda postul asta dea moaca unde te pensionezi la 40 de ani cu o pensie cit salariul unui jurnalist de kkat

 • Ancuța,e bine la poliție,in birou,decât în stradă?Merite multe,nu? Cică s-ajunge greu pe la un birou ,dar unii(unele) ajung repede,după 2-3 ani de la angajare….Exista o ,,rețetă” magica.Ingrediente,banii și putza!Așa o fi draga Ancuța?

 • Hai ne lăsați cu mizeriile astea și buzatele astea din poliție?! Mai bine cei care conduceți politia ați verifica sa vedeți ce au făcut subordonații vostrii în dosarele cu plangeri cu autori neprinsi. Nu fac nimic! Numai o bat în cap !

 • Cetatene, este firesc sa cresca numarul de cazuri cu autori necunoscuti. De ce? Pentru ca criteriile de selectie in Politie sunt ca pentru functionari. Cauta pe net testul-grila pentru admitere la Scoala de politie. Iaca un exemplu:
  In enuntul ”il cunosc pe al treilea invitat”, numeralul indeplineste functia de:
  a. atribut substantival prepozitional
  b. complement indirect
  c. complement direct
  d. atribut adjectival.
  Si tot asa. Numara diftongii, selecteaza enuntul in care verbul este la diateza pasiva, determina tipul extensional pentru Alba ca Zapada, etc.
  Nu zic ca un politist nu trebuie sa stie gramatica. Zic doar ca gramatica nu poate fi criteriu de selectie pentru un politist.

 • Draga Romanule ,vrei o schimbare,respect,onestitate,corectitudine ………etc,etc?Fii tu PRIMUL in a le darui in loc de a improsca cu hate si vei vedea o schimbare in aceasta TARA.Felicitari Elena si SUCCES pe mai departe,se vede cu cine vei avea de a face 😔

 • Mult succes, Elena !

  P.S : nu baga in seama toata pleava societatii care in loc sa mearga sa nu se mai culce flamanzi , stau aici si comenteaza la orice postare .
  Apropo anonimilor sau cei care folositi nume false , care sunt planurile voastre de viitor ?

Adauga un comentariu