Cancan

Elena Ionescu, apariție incendiară pe Instagram. Cum arată vedeta după noua operație estetică

Publicat: 03 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Ionescu apariție incendiară pe Instagram. Cum arată vedeta după noua operație estetică
Elena Ionescu și-a surprins recent fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Elena Ionescu, a surprins cu o apariție incendiară pe Instagram. Focoasa brunetă se mândrește cu un fizic fără cusur și nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare. Recent, Elena Ionescu a încins imaginația bărbaților după ce a postat câteva fotografii din dormitor. Iată cum arată vedeta după noua operație estetică.

Elena Ionescu, ipostaze incendiare pe Instagram

Frumoasa artistă Elena Ionescu este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul autohton. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă și arată spectaculos. După ce a cucerit publicul cu vocea sa deosebită, aceasta a avut succes la numeroase show-uri de televiziune.

Elena Ionescu se bucură din plin de viață și de realizările deosebite din plan profesional. Dincolo de celebritate, bruneta are o viață privată plină de provocări și un trecut amoros controversat. Fosta cântăreață a trupei Mandinga a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri în showbiz-ul autohton, fiind criticată de unii pentru aparițiile îndrăznețe.

Cu toate că a primit numeroase oferte pentru a poza în revistele pentru bărbați, Elena Ionescu a refuzat să apară în Playboy. Cu toate acestea, artista nu ezită să pozeze provocator pe rețelele de socializare și să își etaleze formele voluptoase.

Recent, Elena Ionescu a pus pe jar inimile bărbaților după ce a postat în mediul online câteva fotografii din dormitor. În lenjerie sexy și cu formele la vedere, bruneta a făcut furori, spre încântarea publicului masculin.

Printre vedetele care pozează nud se află și celebra artistă Lidia Buble. Aceasta și-a surpins fanii cu noul look, dar și cu ținutele sexy care îi puneau în evidență silueta perfectă. Și frumoasa cântăreață Andreea Bănică atrage privirile tuturor pe Instagram cu aparițiile incendiare.

Ce operație estetică și-a făcut frumoasa vedetă

Elena Ionescu a recunoscut în repetate rânduri că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a obține înfățișarea mult dorită. Recent, frumoasa vedetă și-a făcut o nouă intervenție, afișându-se cu un bust generos.

„Am vrut să aduc o îmbunătăţire vieţii mele. Eu am avut dintotdeauna sâni, însă am pierdut mult din volum, din cauza sportului pe care îl practic cu regularitate. Am realizat că nu pot să completez acest volum pierdut prin nimic din ce aş putea face eu însămi, aşa că am decis să apelez la un specialist ca să rezolv această problemă”, a declarat vedeta.

Artista a mărturisit cum reușește să se mențină în formă și să arate atât de bine. Aceasta este adepta unui stil de viață sănătos și face mult sport pentru a-și păstra silueta de invidiat.

,,Merg la sală aproape în fiecare zi. Este un stil de viață pentru mine. Merg la sală, dar fac și alergare prin parc. Nu țin regim alimentar, însă mă străduiesc să am mese fixe atunci când îmi permite timpul.”, a mai precizat bruneta.

Elena Ionescu și-a surprins recent fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta nu ezită să își etaleze formele perfecte și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. La vârsta de 33 de ani, aceasta se bucură din plin de viață și se răsfață ori de câte ori are ocazia.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu