Elena Lasconi, divorț după doar patru ani de la căsătorie. Din mariajul lor a rezultat o fiică, pe nume Oana

06 nov. 2023, 10:02 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Radio

Nu multă lume știe că Elena Lasconi are la activ un divorț, care a survenit după doar patru ani de la căsătorie din care a rezultat o fiică. În prezent, primărița din Câmpulung Muscel este implicată într-un scandal de familie, în ceea ce privește orientarea Oanei. Totodată, Elena Lasconi s-a recăsătorit în 2012, având la acea vreme o nuntă de basm.

Elena Lasconi a revenit în atenția publicului în urma unui scadal izbucnit în sânul familiei sale. Mai exact, între ea și fiica sa, Oana, care și-a exprimat public dezgustul față de Elena Lasconi, după ce a aflat că a votat DA la referendumul pentru susținerea familiei tradiționale. Astfel, Oana Lasconi, care susține că face parte din comunitatea LGBTQ+ din România, și-a numit mama homofobă.

Elena Lasconi, divorț după doar 4 ani de la căsătorie

În anul 1990, pe când avea doar 18 ani, Elena Lasconi credea că și-a întâlnit marea iubire, dar avea să treacă printr-o nouă dramă, după cele care i-au marcat copilăria. La doi ani de când s-a căsătorit, a devenit mamă după ce a adus-o pe lume pe Oana, fiica sa. Însă, în 1994, la patru anid e la căsătorie, jurnalista a ajuns la divorț. Despre motivele despărțirii care au avut loc acum aproape 30 de ani, jurnalista spunea:

„Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam multe, că aveam păreri pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu. Știi? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă școală au. Dar am făcut facultate după divorț”, povestește Elena Lasconi.

Carismatica jurnalistă s-a mutat în București după mineriada din 1999. Ea nu a venit singură, ci împreună cu fiica sa, care era pe atunci în clasa a V-a. Astfel, s-a angajat la Pro TV și s-a remarcat grație reportajelor din Valea Jiului. La acea vreme, jurnalista pleca în deplasare la 3 dimineața, să prind schimbul minerilor. În prezent, Oana locuiește în Paris și se numără printre cei mai buni gamer-i ai Europei.

Elena Lasconi, copilărie dramatică

În cadrul unui interviu mai vechi, Elena Lasconi a povestit despre drama trăită în copilărie. Fosta jurnalistă cu greu a putut să-și deschidă sufletul să spună în ce condiții a trăit cât era copil. Fosta vedetă de la Pro TV a mărturisit că familia sa avea o condiție materială greu de îndurat. Chiar dacă și-a dorit să nu-și supere mama, Elena Lasconi a spus că una dintre marile sale lipsuri era chiar mâncarea:

„Sper să nu se supere mama pe mine. Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violenţă. (…) Mi-aduc aminte că tata a făcut rost la un moment dat de o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare. Din păcate, nu am putut să mâncăm pulpele fiindcă erau foarte sărate.

Până la 7 ani, am trăit într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci fiindcă nu aveam ce să mâncăm. Ne spunea că pâinea o să ne ajute să facem sânge grupa zero şi să fim sănătoși”, își aduce aminte cu tristețe Elena Lasconi.

Comentarii
  • Din mariaj a rezultat o lesbianca comunista la fel de retarda si complicata precum taicasu !

  • Oricum este mama sa nu trebuia să o denigreze în felul acela la televizor

  • Mai frumoasa mai cucapu susmama decat fata

  • Da asa si-a trait copilaria generatia „decreteilor”. Cu greu faceam rost de mancare ,caloriferele erau reci, stateam la coada pentru butelii, lapte, cartofi,orice,aveam paine,ulei si zahar pe cartela, carnea era un lux deosebit ,ne ajutau bietii parinti si bunici care cresteau un porc, o vaca si cateva gaini din ce puteau cultiva pe lotul tip si ce primeau pe zilele muncite la CAP sau un salariu amarat al celui ce avusese norocul sa gaseasca un loc de munca intr-o fabrica , o uzina sau un santier. Rar se intampla ca un copil sa lipseasca de la scoala. Copiii erau obligati sa duca hartie , sticle si borcane la scoala, pentru reciclare. Acum avem alte probleme care decurg tot din acele vremuri, dar mult mai mult complicate de minciuni, dezinformare ,eludarea adevarului , lacomie si arivism.

  • Autovictimizarea…( piedestal ?)…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *