Cancan

Elena Marin, despre incidentul amoros dintre Roxana Ghiță și Musty: „Noi nu eram în tabăra Războinicilor…”

Publicat: 26 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Marin despre incidentul amoros dintre Roxana Ghiță și Musty Noi nu eram în tabăra Războinicilor...
Elena Marin a facut noi dezvaluiri despre Roxana Ghiță și Musty

Elena Marin a vorbit despre incidentul amoros dintre Roxana Ghiță și Musty de la Survivor România. “Faimoasa” a răspuns la curiozitățile internauților de pe o rețea de socializare. Fosta concurentă de la celebrul reality show a venit cu noi dezvăluiri.

Elena s-a bucurat de susținere din partea telespectatorilor și nu de puține ori a ieșit pe primul loc în topul celor mai votați concurenți.

Elena Marin, despre incidentul amoros dintre Roxana Ghiță și Musty

De când s-a reîntors în România, cei care o urmăreau din fața micului ecran, o pot urmări pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă. De curând, Elena Marin a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri și noi detalii au ieșit la iveală din timpul competiției fenormen de supraviețuire.

În urmă cu ceva timp, Zanni a povestit că cei doi ar fi fost mai apropiați decât s-a văzut la televizor, iar fanii emisiunii vor să știe toate detaliile.

Cu prima ocazie în care Elena Marin a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, un internaut nu a mai stat pe gânduri și i-a cerut să spună mai multe despre așa-zisul incident amoros din tabăra Războinicilor.

„Unele întrebări cred că sunt un pic cam incomode și nu cred că e treaba noastră ce au făcut ei acolo, plus că noi nu eram cu ei în tabără, noi nu eram în tabăra Războinicilor, așa că nu cred că ar trebui să ne dăm cu părerea despre ce s-a întâmplat între ei”, a explicat Elena Marin la InstaStory.

Ce a făcut Elena Marin în jungla din Republica Dominicană

Elena Marin a povestit un moment incredibil care i s-a întâmplat în jungla din Dominicană. Fosta Faimosă i-a șocat pe fani, după ce a dezvăluit că a adormit în picioare pentru că pe jos nu avea cum din cauza condițiilor meteo.

„Au fost foarte multe lucruri care m-au marcat, dar unul pe care nu o să pot să-l uit este în momentul în care am dormit în piricoare pentru că nu aveam acoperiș, pentru că ploua și nu aveam cum să dormim pe jos și da, am dormit în picioare. Se poate să dormi și în picioare”, a mai spus fosta Faimoasă pe rețelele de socializare.

Elena Marin: ,,Vorbeau despre cum ar mânca colivă de pe urma mea”

Invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, Elena Marin a vorbit despre conflictele pe care le-a avut pe parcursul competiției și a dezvăluit lucruri din spate camerelor. Aceasta a spus că a fost „pusă la colț” de multe ori, iar Zanni și Sebastian Chitoșcă au fost cei care au jignit-o dur.

„Sunt lucruri care nu s-au dat, probabil nu a fost timp, se întâmplau și seara, când ne puneam să dormim. Vorbeau despre cum ar mânca colivă de pe urma mea, cum mi-ar bate un cui în piept, cum m-ar arunca în foc să mă stafidesc ca o stafidă. Eu mi-am arătat sensibilitatea mereu și ei au știut să lovească acolo, mă refer la Zanni și Sebi”, a declarat Elena Marin.

Elena Marin a luptat din prima zi pentru a pune mână pe trofeul Survivor România, însă din păcate după șase luni de competiție, aceasta a fost eliminată chiar înainte de a păși în marea finală. Cu regret, Faimoasa a declarat că este mândră de parcursul ei și s-a învinovățit pentru că nu a reușit să își atingă obiectivul.

Adauga un comentariu