Prima pagină » Cultural » Elena Merișoreanu, reacție dură la adresa soților Maxer. „Nu știu ce să mai zic despre ei, m-au lăsat fără vorbe”

Elena Merișoreanu, reacție dură la adresa soților Maxer. „Nu știu ce să mai zic despre ei, m-au lăsat fără vorbe”

11 mai 2023, 09:54,
BZI.ro, în Cultural

Elena Merișoreanu a vorbit recent despre foștii soți Maxer și despre ce crede ea privind faptul că amândoi și-au refăcut viețile, după divorț.

A trecut mai bine de o lună de când Deea și Dinu Maxer au divorțat oficial, iar cei doi și-au continuat viețile, spre surprinderea multora, alături chiar de alți parteneri. Primul care și-a găsit fericirea în brațele unei alte persoane a fost chiar Dinu Maxer, care a dezvăluit unei țări întregi că este extrem de fericit alături de Ada.

În cazul lui, însă, norocul nu i-a surâs în dragoste, căci artistul și partenera lui și-au spus ”Adio” la scurt timp după ce și-au oficializat relația, din cauză că nu se potriveau, spune el.

Ei bine, nu a durat mult până când și Deea Maxer să-și oficializeze relație. În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr, Robert pe numele lui.

Elena Merișoreanu, reacție dură la adresa soților Maxer

Totuși, o apropiată a foștilor soți Maxer, mai precis Elena Merișoreanu, le-a transmis un mesaj clar acestora, mai ales când a auzit că Deea și Dinu și-au refăcut viețile, la scurt timp după divorț.

„Păcat! Mie îmi pare tare rău de ei, am fost întotdeauna la evenimentele lor. Nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa, să divorțeze, pentru că între ei a fost o dragoste pasională.

Amândoi s-au afișat cu altcineva, după divorț. Foarte ciudat, atât de repede.

Dintre toți, copiii suferă cel mai mult, fiul și fetița lor, în această poveste. Ar trebuie să fie mai discreți. Nu știu ce să mai zic despre ei, m-au lăsat fără vorbe. Stai o viață cu un om în casă și nu-i cunoști opțiunile. Fiecare însă își știe problemele. Nu vreau să mă bag în familia lor”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Playtech.ro.

Dinu Maxer nu vrea să mai audă de căsătorie

Dinu Maxer a spus clar și fără rețineri că nu vrea să mai audă de căsătorie. Artistul a explicat concret care este motivul pentru care niciodată nu va mai face pasul cel mare în fața altarului, cu precizarea că își dorește o relație de lungă durată, dar fără mariaj.

“Am fugit de mariaj, m-am împiedicat o dată. Acum, evident, fug în continuare. Mă antrenez la sală, fug 15 minute încontinuu, am rezistență în momentul acesta. Nu, cum să mai vreau să mă însor? Nu mi-au fost suficienți 17 ani? Nu poți să spui nu și să garantezi, nu se știe niciodată, dar, în momentul acesta, dacă mă cere cineva și îmi oferă inel, zic nu, evident.  Probabil că da. (n.r. preferă o relație lungă fără mariaj).  După experiența mea, pot să spun că un inel sau un act nu leagă doi oameni. Nici măcar doi copii nu leagă doi oameni. Ne leagă ca părinți, dar nu cum este văzut din exterior un cuplu. Și mai rău. (n.r. fuge de al treilea copil) Absolut. Să sperăm că o să reușeșc. (n.r. să rămână burlac) În momentul de față sunt singur”,  a mărturisit  Dinu Maxer,  pentru  ego.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *