Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elena Merișoreanu, testată pentru Covid-19: ”Toată noaptea nu am închis un ochi”
Elena Merișoreanu, testată pentru Covid-19: ”Toată noaptea nu am închis un ochi”

Elena Merișoreanu, testată pentru Covid-19: ”Toată noaptea nu am închis un ochi”

20 iul. 2020, 08:34,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a fost testată pentru Covid-19 și de spaimă nu s-a putut odihni toată noaptea. Ea a povestit momentele de groază prin care a trecut după ce a fost testată pentur infecția cu noul tip de coronavirus.

Elena Merișoreanu, testată pentru Covid-19: ”Toată noaptea nu am închis un ochi”
Interpreta de muzică populară are probleme de sănătate și face injecții în picior, dar și masaje, din cauza unor dureri cu care se confruntă. Recent, asistenta care o ajuta a ajuns la spital cu febră, fiind suspectă de infecție cu noul coronavirus. Astfel, Elena Merișoreanu a ajuns să fie testată și ea pentru Covid-19.

De frică, ea nu a dormit o noapte întreagă și a trecut prin clipe foarte grele, gândindu-se că ar putea fi infectată.

”Am stat cu emoții foarte mari azi-noapte, pentru că doamnei care îmi face mie recuperarea la picior și-mi face masaj i s-a făcut rău ieri. A făcut febră, a dus-o urgent la spital, a spus cu cine a luat ultima dată legătură. Au venit, mi-am făcut și eu testul ăsta COVID. Toată noaptea nu am închis ochii de frică că na, am mai luat legătură cu ai mei, vă dați seama”, a povestit Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Din fericire rezultatul testului Covid-19 a fost negativ și pentru Elena Merișoreanu, dar și pentru asistenta care îi acordă îngirjiri medicale la domiciliu. Aceasta se confruntase doar cu o indigestie mai severă, din cauza căreia a făcut și temperatură.

”Azi dimineață, la prima oră mi-a dat telefon: „Doamnă, sunteți negativă și dumneavoastră și doamna asistentă”. A făcut o indigestie de la pepene rece. Atâta sunt de fericită, dar totuși mi-a spus că trebuie să mai fac un test”, a mai spus ea.

Acum artista de muzică populară trebuie să se testeze din nou pentru a se asigura că nu este infectată, însă este mult mai optimistă și a lăsat teama deoparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *