Actualitate

Elena Udrea încearcă să obțină permisie de ziua fiicei sale. Eva Maria împlinește 4 ani

Publicat: 19 sept. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Elena Udrea încearcă să obțină permisie de ziua fiicei sale. Eva Maria împlinește 4 ani
Elena Udrea vrea să-și sărbătorească fiica în libertate, la aniversarea celor 4 anișori

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, vrea să obțină permisie și să sărbătorească în libertate ziua de naștere a fiicei sale. Reamintim că blonda de la Cotroceni se află încarcerată la Penitenciarul Târgșor, unde ispășește o pedeapsă de 6 ani de închisoare. Eva Maria, fiica Elenei Udrea, împlinește patru ani marți, 20 septembrie.

În aprilie, Elena Udrea a părăsit țara chiar în ziua în care se dădea sentința în dosarul Gala Bute și în care era condamnată la șase ani de închisoare. Fosta blondă de la Cotroceni a fost prinsă în Bulgaria, în apropierea graniței cu Grecia, fiind încarcerată acolo pentru mai bine de două luni. După extrădare, Elena Udrea a ajuns la Penitenciarul Târgșor, unde își ispășește pedeapsa. În momentul de față ea face mari eforturi pentru a ieși din închisoare și să fie alături de fiica sa care va împlini 4 anișori.

Elena Udrea vrea permisie de ziua fiicei sale

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare. De data aceasta, blondina a făcut apel către conducerea penitenciarului pentru a fi lăsată să-și sărbătorească în libertate fiica, care va împlini în curând vârsta de 4 ani. Elena Udrea reușește să facă față tot mai greu dorului de familie. Încarcerată în Penitenciarul Târgșor, blondina se luptă să primească permisie pentru a-i putea fi alături fiicei sale marți, 20 septembrie, în ziua în care va împlini 4 ani.

„Tot timpul pe care legea mi-l permite îl aloc întâlnirilor cu fetița mea, toate vizitele și toate minutele de convorbiri telefonice zilnice le păstrez pentru ea. A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat, așa că îmi spune mereu să mai păstrez câteva minute să o mai pot suna și înainte de culcare.

Ceea ce uneori nu se mai întâmpla pentru că trebuie să mai vorbesc și cu avocații. M-am luptat să pot să îmi țin copilul în brațe după ce patru luni nu l-am văzut deloc.(…) Acum mă lupt să îi pot fi alături Evei la ziua în care împlinește 4 ani, fără să fie obligată să vină la pușcărie ca să fie cu mine. Cred că nicio mamă nu își dorește pentru copilul ei să-și aniverseze 4 ani de viață la închisoare”, a scris Elena Udrea.

Ce spune avocata Elenei Udrea despre acest demers

Chiar dacă Elena Udrea nu-și pierde speranța, avocata acesteia susține că procedura de acordare a unei astfel de permisii este destul de complicată.

„Doamna Elena Udrea dorește să își poată vedea fiica în afara penitenciarului atunci când aceasta împlinește 4 ani și în acest sens a depus o cerere. Condițiile de aprobare ale unei astfel de cereri sunt foarte greu de îndeplinit. La actuala lege de executare a pedepselor privative de libertate a venit și o decizie a ANP, care le-a îngreunat și mai mult, făcând aproape imposibil ca deținuții părinți să-și poată vedea copiii în afara penitenciarului.

Problema este că aceștia nu își doresc să primească permisiunea de ieșire din penitenciar pentru alt motiv decât pentru a avea o relație cât de cât apropiată și sănătoasă cu copiii lor, chestiune față de care există numeroase recomandări internaționale care trebuie respectate de România, ca parte semnatară a unor convenții în acest sens. S-a subliniat în repetate rânduri și beneficiul pentru copii al unor astfel de măsuri, deoarece îi ajută să se dezvolte normal și este un factor care previne delincvența juvenilă”, a declarat Silvia Uscov, avocata Elenei Udrea.

Comentarii
  • Nu va ieși niciodată în permisie pentru s-a sustras de la executare și a fugit în Bulgaria.Trebuia să se gândească la consecințe atunci când fura și umbla cu poșete scumpe, acum construiește un cartier de blocuri la marginea Clujului. Să lase ifosele de victimă și să-și facă pedeapsa jigodia.

  • Justitia Romana s-ar face de ras, daca ar lasa-o pe Udrea sa iasa din inchisoare pt. ziua de nastere a fiiceaí sale. De cite ori o mai lasa sa fuga din tara?

Adauga un comentariu